DOS 2 MED CYTOSTATIKA

Idag fick Lova dos 2 av cellgifterna, det hade gått på en kvart sa maken som följde med, men de hade även gjort synkoll och tagit blodprover och testat henne för sjukhussjukan i och med att hon opererats utomlands, dvs i Uppsala.
Nu på onsdag är det nya blodprover och på fredag också och nästa måndag är det om värdena är okej, cellgifter igen. Så vi har sjukhuset som ett andra hem. Det här besöket låter som en snabbvisit idag kanske då droppet tog 15 minuter men icke, de åkte till 8.45 och kom hem lite före klockan 14. Så en halv arbetsdag på sjukhuset med andra ord.

Lovas mage har inte kommit igång så idag fick jag ge henne ett microlax och det var väl inte så jätteroligt men fick igång magen iallafall så vi får se hur länge det håller i sig nu då, påsarna hon vi köpte på apoteket hjälper ju föga verkar det som men vi skall fortsätta med dom tycker sjukhuset. Men har man så där stenhård mage redan då man börjar så hjälper dom inte, jag vet det sen jag hade sjuka föräldrar, det kan dom försöka dra för någon som inte vet. Det är nästintill hopplöst fall ibland att få igång magen på cellgiftpatienter.

Nu har Lova snöboll igen på magen och fjärilen, för att slippa sticka igen i dosan på onsdag och fredag. Allt det sitter fast i porten på brösten. Fast utvändigt.
Lovas snöbollar kopplade till porten. Här hade hon 2 när vi låg i Uppsala.
Idag har hon bara en snöboll som vi kallar dom.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0