DÅLIGT PÅ BLOGGFRONTEN

Tack åt alla er som skickar krya-på-dig hälsningar åt mig här i bloggen.Just nu känns det sämre igen så jag börjar fundera på om det är influensan jag åkt på och ingen förkylning. Jag är jätterisig. Känner mig jätterisig. Men men jag överlever nog.Barnen har ännu klarat sig men frågan är hur länge.
Vi var iallafall via svärmor och åt,jag övervägde en stund om jag skulle följa med eller inte men tänkte att jag åker en stund så vi åt grisfile och kantarellstuvning och glass där. Min svärmor blir inte sjuk så lätt.Kanske hon har blivit ganska immun efter att jobbat i skolkök i 30 år typ eller nåt ditåt. I skolor florerar väl alla möjliga virus.
Nu tänker jag logga ut och vara tråkig. Fortsätta se på Beck, nysa och ynka mig själv. Man måste få tycka synd om sig själv bland. Och jag brukar inte gnälla men jag tänker faktiskt gnälla nu. Gnäll,gnäll,gnäll...även om det inte hjälper så lättar det att nån därute fått läsa om mitt gnäll och hur besvärligt det känns. *skojar såklart*
Jag lovar att bli frisk snart (hoppas jag) så jag kan blogga om något trevligare än om hur sjuk man känner sig. Jag trodde jag var på bättringsvägen jag men icke. Jag som skulle lägga utan dagens låt ikväll tänkte jag,men jag tror jag tar det imorgon.
Har ni klarat er från förkylningar/influensan?
Önskar alla en Godkväll/natt.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag sitter och hoppas mer på att jag ska slippa magsjuka ;)

2009-02-02 @ 08:08:45
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Carina

Ja nå än så länge, det e nog bara en tidsfråga nu, mannen e sjuk som attan och flickan började snora igår så man får se hur dagen går i skolan...bara jag kvar då.....fast tog ju vaccin så jag sätter mitt hopp och min tro till sprutan s

2009-02-02 @ 08:57:50
Postat av: Ia

Oj hoppas du mår bättre idag :-).

Inge skoj och vara sjuk.. Nu är vi på riktig bättringsväg.. Min snuva är än så länge väldigt envis. Men ork och allt finns. Hoppas nu att hela familjen håller sig kry ett tag framöver..

2009-02-02 @ 12:53:12
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0