GÅ PÅ SPA

Nu börjar det bli dags att utnyttja presentkortet min man och barnen gav då jag fyllde år.Jag har tänkt försöka klämma in en tid för mig själv nu i början av mars för jag tänkte att jag eventuellt skulle kunna gå och klippa mig och färga håret samtidigt. Göra en riktig helrenovering. När man ändå är på farten kanske man skulle fixa naglar och allting. Nej men hursomhelst.... jag skall boka en tid nu i dagarna. Tror det kan kännas skönt efter all sjukdom att få bli lite ompysslad och slippa lite vardagsjäkt.
Nu kan jag börja fundera på hur jag skall klippa mig. Absolut inte riktigt kort. Det är inte snyggt på mig.Och ingen frisyr jag måste lägga ned mer än 5 minuter på om dagarna. Jag tänker inte stå och platta håret en halvtimma varje dag och ha i ett halvt kg vax.

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa

Åh... skulle också behöva lite frisörpyssel... man känner sig mycket bättre om man bara får piffa sig lite... hoppas på bilder sedan av nya frillan;.)



Tack för din kommentar inne hos mig också!!:.)

2009-02-09 @ 17:51:08
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Elin

Du förtjänar absolut att bli lite ompysslad, då känner du dig säkert lite bättre :)



Va skönt att få hemvårdsstöd så att du kan vara hemma med barnen. Har bara hört lite om det förut, men som sagt så verkar det toppen!



Ha en bra kväll!

Kram

2009-02-09 @ 20:00:00
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: vickan

Detsamma söta barn :-), härligt med spa förresten hoppas du får det underbart!

2009-02-09 @ 23:47:11
URL: http://viktoriafilosoferar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0