MAKENS RESA

Nu är ju maken hemma igen. Underbart att ha familjen samlad.Dom hade tydligen haft bra därnere i Tallinn.
Kört gocart,besökt något pubhus som påminner om Stallhagen här på Åland men större och tydligen enorma ölglas.
Ätit massa mat  och blivit lite fetare än innan och besökt en klubb med dansare fast därifrån försvann de illa kvickt efter en grogg och dyrt var det därinne också. Brudarna gick helt sonika fram och sa "money,money" åt kunderna. De hade inte alls farit så hårt fram därnere som man skulle kunna tro utan hade haft en rätt lugn och trevlig resa och det är ju roligt och när han kom hem imorse halv 6 på morgonen bytte han om till arbetskläder och for på jobb och jobbade nästans 12 timmar på det. Jag förstår inte att de orkade jobba genast inpå hemresan men det var ju vanlig arbetsdag tyckte maken. Han ligger inte på sofflocket precis.Nå hursomhelst...

Med sig hem hade han presenter åt barnen. En docka åt Lova och en bil åt Alvin. Jag fick en massa godis och någe handkräm/balsam från hotellet. Och så fick man in en stooor varm kram. 
Själv skämtade jag om att det blir min tur att åka på Chippendale nästa gång. För jag är inte den som är svartsjuk av mig angående den där nattklubben de besökte en sväng. Fast något Chippendale lär det knappast bli för min del heller. Titta på spänniga karlar...haha,nej jag tror jag klarar mig ifrån discoröv. (saxat ord från FL, man hittar många roliga ord där)



Hotellgodis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0