ORON FORTSÄTTER

Här hemma fortsätter vardagen som förut. Lova har ont och skelar fortfarande. Idag har vi varit till barnavdelningen och pratat med läkaren där och det var ingen borrelia och ingen TBE och det gör mig ännu oroligare att det är något ännu allvarligare.
Imorgon på eftermiddagen vet vi förmodligen ännu mer. Jag hoppas iallafall det eftersom det är då hon skall göra datortomografin och vi skall vara där 1 timma före. Läkaren skulle titta på hennes bilder medsamma.

Dom är verkligen snälla mot oss och har full förståelse för oron. Skulle inte röntgen visa något dåligt typ hjärntumör eller sådant som jag hunnit grubbla på så blir det synkorrigering för skelningen och de har tydligen också hunnit ha kontakt med ögonpolikliniken.

Jag hade en riktigt bitter dag igår och och för att ta efter min väns ord så låg jag när jag var ensam hemma i Lovas säng och grinade mig till småskrot. Nu är vi inne på Lovas tredje vecka då hon är sjuk och redan första veckan av makens semestervecka så nämnde hon ju att hon hade ont och vi har inte tänkt mer än den gången att det var växtvärk. Men det har man inte 24 timmar om dygnet i flera veckor och man börjar knappast skela heller.

Jag orkade inte blogga igår. Jag har knappt orkat städa hemma. Det är kaos milt sagt och t.om stopp i avloppet i köket så maken skulle ordna det. Jag har lyckats få nackspärr inatt också. Men jag tar fast nackspärr åt alla håll bara Lova får bli frisk. Tvättmaskinen går iallafall och vi skall åka och handla.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Usch vad jag lider med er. Det är hemskt att bara gå och vänta. Att inte veta vad det beror på! Hoppas ni iaf kan få ett svar imorgon. Och jag ska hålla alla tummar och tår jag har att det inte är något allvarligt.

Kram på er allihop! ♥

2009-07-23 @ 15:50:14
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va hemskt! Lider verkligen me er! En familjs mardröm e att se sina barn lida! Hoppas verkligen inte de e något allvarligt! Håller tummarna! Kan förstå din oro o dina tårar.. lider verkligen me er!

2009-07-23 @ 19:26:15
Postat av: Katarina

Lycka till imorgon! Håller alla tummar & tår att ni får bra besked!

2009-07-23 @ 19:56:39
Postat av: Milla

Lycka till imorgon! Vi håller alla tummar vi har här hemma för er! Hoppas beskeden är bra! Många kramar

2009-07-23 @ 23:24:58
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Ia

Håller ännu tummar och tår att ni har fått bli klokare..

Skönt att ni får hjälp och att dom verkar förstående..



Tänker på er...

2009-07-24 @ 15:39:47
URL: http://gybrant.blogspot.com
Postat av: KATTA

Vad hemskt det måste vara att gå i denna ovissheten att inte veta varför Lova mår dåligt.

KÄMPA PÅ LOVA

Jag hoppas verkligen att får positiva svar.

Tänker på er

KRAM TILL FAMILJEN

2009-07-24 @ 17:38:52
Postat av: Moa

Hej, hittade hit via Moas blogg och hoppas verkligen att det inte är en tumör er Lova har! Kram!

2009-07-24 @ 21:49:28
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0