EN EFTERMIDDAG PÅ STAN

Har tillbringat eftermiddagen med barnen på stan,dock tog jag inte med min kamera då den är ganska stor att släpa på. En Canon systemkamera. Har en mindre variant också som jag inte använt sedan jag fick min nya i höstas.
Vi var och åt pizza jag och barnen och så köpte jag mer saldo till min mobil. Ja jag är en sån där looser som fastnat i kontantkortsträsket. Jag har haft det där kortet 10 år snart nog men aldrig varot utan samtal i den. Jag förstår mig inte på folk som gör slut på sina samtal genast och säger, jag kan inte ringa eller messa jag har slut i telefon.Dock så är det bekvämt att ladda den med 20-40€ och så slipper man en räkning. Det är främst därför, jag slipper en räkning extra.
Jag köpte nya dricksglas också och så köpte jag namnbokstäver åt Lova som hon skall ha ovanför sängen sin. Tror jag...eller vart man nu kan ha dom. På dörren kanske men den är mest öppen så då syns bokstäverna iallafall inte.
Lova köpte också en my little pony klisterbok och vad man nu mer kan göra i den för olika pyssel, hon älskar sådana böcker.
Tidigare var jag och Alvin och bunkrade hem sköljmedel och mer tvättpulver, det har gått åt lite under magsjukan.Utöver all vanlig tvätt. Samt lite mat köpte vi hem,
Ja det var väl våran dag det. Lova stannade på vägen hem,hos farmor ett par timmar innan det är kväll och läggdags igen.

Kommentarer
Postat av: Elin

Låter som att ni haft en mysig dag!

Jag har också kontantkort till min mobil och det måste vara bland det bästa dom uppfunnit. Tänk att kunna ringa hur mycket som hellst och slippa räkning. Man kan ju inte ringa mer än vad man själv sätter in på det :)

2009-03-25 @ 19:21:27
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0