KALSONGER ÅT ALLE

Jag har hittat kalsonger åt Alvin idag på KappAhl. På bilden ser ni bara 3 men det var 4 med, han har haft de ena paret.
Det sista paret var ljusblåa med mörkblåa stars på.
Och dessa hittade jag på rean. Så fina är dom. Alvin har varit duktig om man får säga så?! och pinkat på pottan.Sen vart han så till sig då han skulle få bada balja att han skvättade i byxan också,han blev så glad gubben...
Skall lite smått torrträna nu. Han vet att han inte hade blöja på och var utan 1 timma nog hos farmor och i bilen hem.
Jag har också letat presenter åt honom idag. Hittade inte så speciella saker,ett dynvar med trycket "Här sover en prins" på och vågar jag kalla det "rymdpistol" för alla "vapenmotståndare"? Jag kommer inte på något bättre namn men kan beskriva leksaken närmare. Det ser inte ut som nån pistol men ändå lite, men mer som något science fiction grejs. Den blinkade och förde oväsen och är säkert jätterolig. Nu kan han jaga rymdmonster med den.Typ eller så tar hans syrra den.
Han kommer ju också att få grävmaskinsboken och ett mc-linne som det finns bild på någonstans.
Lova har även hon fått ett dynvar med trycket "Här sover en prinsessa" på.
På sin tårta kommer Alvin att ha en bild av ena bilen från Cars. Någon Rorri hittade jag tyvärr inte. Och inte någon traktor eller sånt heller. Och jag tror inte jag vill börja mixtra med att tillverka något avancerat heller. Lova har en gång fått en orm och en barbietårta. Några skor har jag inte hunnit titta på idag ännu men småningom skall jag ta tag i det också.


Kalsonger 4 pakk (ena kalsongen fattas på bilden,ljusblåa med mörka stars) från KappAhl. Rea 5.95 €

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0