JO SÅ ÄR DET

Många kanske undrar varför jag inte dricker. Jag gillar det helt enkelt inte så värst mycket. Och min mage mår inte bra av det.
När jag var 13 så opererade jag bort gallan. Jag vill vara försiktig med magen. Och jag tycker bara att har jag inte druckit på 7 år så kan jag ju lika bra fortsätta vara torr.
Jag var sent ute med första fyllan också. Har aldrig varit som andra ungdomar antar jag. Jo ett tag då jag just träffat min man så levde man lite vilt , men sen avtog det helt med allting långt innan jag ens blev med barn första gången. T.om min man är nästans nykter numer. Är någon arbetsresa ibland eller andra speciella tillfällen som tex. svensexan ifjol han deltog i. Men annars är det en öl till maten någongång och inte mer än så.
Japp, då vet ni det ni som funderat.

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Måste vara skönt att inte dricka också...känner att här dricker vi nästan aldrig heller. Kan bli något vinglas på helgen, men mer än så är det inte...



Uteliv är något som knappt existerar, så från partyprinsessa till ett lugnt och stillsamt föräldraliv...behöver jag berätta att jag inte saknar alla sena nätter och alla "bakfylle" dagar? ;)



Kram

2009-05-12 @ 22:52:01
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Ewwe

Har redan ett gäng med namn lappar. Men jo allt är bara bra med mig. Ska just lägga mig. Men fick lov att svara på din kommentar. Hoppas allt är bra med dej oxå? Tycket om din design =)

2009-05-12 @ 23:43:17
URL: http://fantaziie.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Här är man helnykter -född nykter och kommer att dö nykter;.))



Bra att du skrev om det, skrivs för lite om det och alldeles för mycket om alla fyllor...

2009-05-13 @ 01:36:07
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Carina

Ja man slipper ju ångra sig dagen efter o ha huvvevärk o allt sånt skit :) dricker sällan själv så.

2009-05-13 @ 19:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0