SISTA VECKAN

Sista veckan för Lova i parken vad jag vet, börjar idag. Lite vemodigt att hon skall sluta den helt efter det här. Men kanske att Alvin börjar i höst istället. Vi får se hur det blir med det. Jag har tyckt mycket om parken, tanterna där är så snälla och trevliga. I slutet av veckan så är vi bjudna på 60-årskalas hela familjen så vi åker nog dit en stund med, men länge blir vi väl inte direkt med 2 barn med oss.
Skall börja ordna lite frukost åt oss alla nu, har precis stigit upp och barnen har lekt en stund innan, jag är så täppt i näsan ännu efter förkylningen då jag vaknar så jag måste va uppe en stund och snyta mig och ha mig innan jag känner mig någorlunda som folk igen.
Ja just det. Idag är det  8 år sedan pappa dog också. Vad tiden går. Jag kan inte förstå vart 8 år av mitt liv gått. Men ja, jag har hunnit skaffa ett hus med mannen, få mitt första barn, och mitt också mitt andra barn och gifta mig. Så lite utspritt har man hunnit en hel del. Synd att han inte fick uppleva allt det här bara.
Nåväl, nu måste jag börja röra på fläsket som man brukar säga. Hoppas ni alla får en trevlig start på veckan, här skiner solen redan.

Kommentarer
Postat av: Ia

Oj fortfarande lite krasslig??

Ja du tiden går fort... Och livet går vidare trots allt.. Tur är väl de egentligen..

2009-05-25 @ 15:30:50
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0