3 VACCINERINGAR GJORDA

Nu är 3 av 4 i familjen vaccinerade mot svininfluensan. Alvin fck imorse på BVC. Jösses vilka köer, jag kom 08.55 dit för de började vi 09. Och då var det fullt i väntrummet och vi blev nr 17 i turordningen med många fler efter oss.
Alvin sa bara aj och sen var det bra med det.


Sen var det dags för Lovas blodprover och det var lite förhöjda värden men annars rätt bra med allt. Och där fick vi äntligen veta via läkaren och via Uppsala att det var grönt ljus att vaccinera Lova också men nu blir cellgifterna uppskjutna ännu en vecka. Så hela 2 veckor blir det nu. Känns lite jobbigt det också. Men bra med vaccinet.
Även jag fick vaccineras nu.


Egentligen har riskgrupperna på Åland varit men då låg ju Lova inne för operationen och nu passade dom på när vi var där. Egentligen skulle vi alla 4 fått vaccinerat oss idag på sjukhuset just iom Lova och att hon är i riskgruppen. Men maken är förkyld. ( hoppas jag ) och de ville inte ge vaccin då. Och Alvin hade hunnit få på BVC.
Nu får vi se vilka biverkningar det blir, om det nu blir några.

På torsdag blir det nya blodprover för Lova samt att de tar stygnen då. Och så åker nog håret av, det lilla hon har kvar.



Kommentarer
Postat av: Carina

Skönt att ni fått det gjort iaf o hoppas maken bara har en vanlig förkylning o att biverkningarna inte blir alltför jobbiga!!!

2009-11-16 @ 19:30:24
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Moa

Det verkar vara lite olika med förkylning, jag har varit förkyld i tre månader men de sa att det var lugnt så länge man inte har feber. Sen beror det nog mycket på hur förkyld man är. Skönt att ni andra fick vaccin iallafall.

Jag skulle också ta egentligen men det var slut när jag kom till vårdcentralen.

2009-11-16 @ 20:10:23
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Patricia

Våra barn har också blivit vaccinerade idag så nu håller jag tummarna för både våra och era barn aatt det inte blir ngr otrevliga biverkningar...

2009-11-16 @ 21:06:24
Postat av: Amanda

skönt o ha det gjort. jag tänkte också vaccinera mig idag men vaccinet var slut. hoppas på att de får hem mera innan veckan är slut. tänker på er <3 kramar

2009-11-16 @ 22:27:22
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Skönt att få vaccineringen gjord. Här är det också bara pappan kvar, det är dags för honom på fredag. Jag tyckte Thea såg "friskare" ut när vi tog bort håret faktiskt. Tycker det är finare med inget alls än att bara ha lite tunnt. Allt klär ju en skönhet så Lova kommer också att bli jättesöt. Kram Malin

2009-11-17 @ 18:33:48
URL: http://rabarba.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0