ÄNTLIGEN HEMMA

Igår kväll kom vi hem igen, äntligen hemma eller hur man brukar säga. Resan hem gick bra även om Lova och Alvin rök ihop sig i slutet på taxiresan mot Kapellskär. Men annars förflöt resan bra och nästa gång det blir Uppsala är tänkt just före jul, 21 december. Men innan dess hoppas vi på några lugna veckor hemma men Lova brukar ju dippa c.a 2 veckor efter att hon blivit behandlad så kanske det blir inläggning några dagar på Åland också.


Idag måste jag via affären och handla iallafall och via banken och betala en större räkning men sedan är det inget mer jag har att göra. Jag borde visserligen boka klipptid åt mig också, det är några månader sedan sist igen nu och pannluggen hänger som en tung gardin. Maken min är sjukskriven 2 veckor till sedan får vi se vidare. Är svårt för honom att jobba nu när man inte vet något dag från dag med Lova och hennes mående. Och när vi har Alvin kan jag inte heller bara ta honom med överallt ensam när Lova blir som sjukast och måste ligga inne på sjukhus i flera dagar. Eller blir jättekrävande hemma. Då hon måste ha hjälp med allting som ett spädbarn.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad skönt att ni fått komma hem! Hoppas Lova får må så bra som möjligt!! Kram!

2009-11-26 @ 16:25:26
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Jossan

HEJ! Både jag o min sambo var sjukskrivna ( vård av barn) under ett helt år. För vi hade lillebror som var 4 mån när han blev sjuk, men jag har hört många som varit hemma båda två även om de bara haft ett barn. Men det löser man ju precis som man tycker, för oss hade det aldrig funkat om en av oss arbetat. Däremot hade min man ett bra jobb så han gick till jobbet när han hade ork o tid, när Rasmus var pigg, han behövde inte säga till innan. Kram på er! Känns så skönt att du skriver lite om jul och alla vardagliga saker! Man behöver lite vardag för att orka! Kram på er!

2009-11-26 @ 21:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0