EEG M.M

Lova har gjort en EEG men det gick inte att avläsa svaret tyvärr, så det var ju våran vanliga tur som vanligt. Varför kan det aldrig gå bra för vår familj någon längre stund kan man ju fråga sig.
Lova har legat i sängen hela dagen och jämrat sig och varit trött och också småirriterad. Hon får dropp också och så skall vi få prata med någon dietist också och få tips på " bra " mat. Hmm, hur nu Lova som aldrig tyckt om grönsaker eller bröd med frön i eller annat som ser underligt ut skall vilja smaka på dietmat. Ser hon en underlig krydda i en maträtt utropar hon, " Vad är det där, ta bort det " redan innan hon insjuknade. Även om hon åt ganska bra på den tiden och hade en normalvikt på 20 kg som nu börjar krypa nedåt.

Vi står fortfarande frågande och trampar angående hennes epilepsianfall igår. Och Uppsalaresan skjuts upp.
Alvin skall på synkontroll imorgon, den årliga som Lova också annars går på. Hoppas att allt är bra med honom och jag skall få komma till min tandläkare och kolla upp en ful plomb som börjar ge med sig.
Sedan på onsdag är det möte med läkare och socialkurator och säkert kommer det att infinna sig någon mer person där också.




Lova på avd. 95 A i Uppsala vid ett tidigare besök.


Kommentarer
Postat av: Carina

Dietist..okej, kanske hon kan ha nåt bra tips då? Kanske om man gör gubbar av morötterna...äsch bara hon äter så e det väl bra? Sen om det e grönsaker eller en burgare spelar väl mindre roll just nu. Inge vidare om hon går ner i vikt e det ju.

Kramar om er. Hoppas Alvins test går bra imorgon!!!!

2009-11-02 @ 20:52:26
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Moa

Skitjobbigt att ni inte får några svar, även om det väl ska ses som bra när dom inte hittar något... men hon borde ju inte få ett epilepsianfall sådär utan anledning och med tanke på att hon har en hjärntumör och allt. otäckt!

hoppas alvins synkontroll går bra imorgon. kram!

2009-11-02 @ 21:30:06
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Susann

Ja nog har ni dagarna fulla allt!

Hoppas att de hittar varför epilepsianfallen kommer inom en snar framtid. Det kommer säkert att gå bra för Alvin ska du se på synkontrollen, men jag förstår er oro. /kram på er och ta vara på varandra

2009-11-03 @ 08:14:44
Postat av: Isabelles mamma

Tänker på er!



Hoppas ni snart har svarena i er hand..fast svarena e skrämmande e d nog skönare o få dem för då kan man äntligen börja göra nått åt saken :)



Kram!

2009-11-03 @ 11:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0