EN DAG PÅ SJUKAN

Återigen har vi avklarat en dag på sjukhuset. Lova skulle fått åka hem och stannat över natten men det ville hon inte, hon kände sig tryggare med sjukhusets trygga vrå och sköterskorna där. Även fast vi skulle få samma medicin med oss hem.

Hon fick 3 påsar blod idag, det tog ett tag att ge, och glucos har hon fått och värkmedicin både via PAC.en och i rumpan via supp. Och så Lyrican då.

Alvin fick några timmar på tumis med pappa och jag fick några för mig själv med Lova så under permisen for vi till Lilla Holmen och Lova är verkligen vinglig nu och har dålig kordination och gång, det är cellgifterna och alla annan medicin och tumören i sig som gör henne sådan. Hon råkade slå i huvudet också i piratskeppet där, hon börjar bli så lång och böjde sig inte ned vid en stolpe och fick den rakt i pannan och så fick hon en bula som blev blå nästans direkt och nu kunde hon lätt få blåmärken också då neutrofilvärdet eller vad jag skall kalla det inte var så högt. Hennes blödningsrisk ökade också.
Iallafall hoppas jag att blodpåsarna höjer alla hennes värden.


Vi hann också via Dillen och köpte en ny pysselbok och en plansch hon nu har uppsatt på sitt rum på sjukhuset. Vi delade på en pizza på Kotipizza. Det blir många pizzor känns det som men för Lova kvittar det, för nu vill alla bara att hon börjar äta lite igen.

Vi fick också veta att det inte blir Uppsala imorgon bara möte och Uppsalaresan är inplanerad först nästa vecka den 13 oktober. Och nu får jag se då om det blir nya cellgifter imorgon men de skulle ta blodprover iallafall. Kanske de låter cellgifterna vara nu då eftersom hon egentligen skulle ha den dosen de ger i Uppsala, karbloplatinen.



 

I piratskeppet på Lilla Holmen.

Kommentarer
Postat av: Areyanna

Ja det är skojj med design=) Vad har hänt med lova? Har hon en dödlig sjukdom? Varma kramar!

2009-10-06 @ 22:55:58
URL: http://areeyanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0