FREDAG,EN OK DAG

Idag fredag har det varit en helt okej dag, Lova kom hem på eftermiddagen och Alvin har hunnit klippa sig. Han blev så fin, och så stolt han var då han åkte till farmors jobbet direkt efteråt för att visa upp sig. Han tog av sig sin mössa och bugade jättedjupt för att visa nya frisyren åt alla som var där. Det såg så lillgammalt och jätteroligt ut. Han snurrade lite runt också och visade slingan vi sparade i nacken, en c.a 10 cm lång slinga pryder hans nacke och resten är kortklippt. Alla andra pojkar har ju oftast helt kort hår då de klipper sig så jag ville spara en slinga i nacken så han blir lite halvunik iallafall, tycker det såg charmigt ut.

Nu har jag precis ätit middag och hängt tvätt. Hamnade i köttfärssåsträsket ikväll men det är ju gott så det gör ju inget.

Lova i sin tur skulle slippa Lyrica och Neurontinen och bara ta Pamol-F och burana. Och blodvärdena har varit fina. Måndag blir det nya blodprover och sen bär det väl av till Uppsala igen då den 13 oktober. Läkarna här skulle diskutera den eventuella knappen på Lova också, så hon de dagar hon rasar ihop och inte kan äta, få näringen via den.


Kommentarer
Postat av: Moa

Min brorsa hade ett tag en slinga som han sparade i nacken, någon av hans kompisar hade också det på den tiden, tror det var -98 eller nåt och isåfall var han väl nio år. :)



Skönt att Lovas blodvärden är bra. Kram!

2009-10-09 @ 20:35:37
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0