I UPPSALA

Är i Uppsala just nu på avdelning 95A, Lova har fått sina cellgifter och värkmedicin, träffat läkare och allt det vanliga, fått fjärlien på plats i porten och så skall vi väl få träffa en neurolog någongång inom snar framtid och prata om Lovas värk i armarna.
Annars är allt som vanligt och resan gick bra, det var lugnt på båten och vi åt sjöfrukost fast det gungade en del där uppe och en gubbe mitt emot sig satt och borrade in sitt ena finger i sin näsborre gång på gång, riktigt grävde med halva fingret medans jag försökte äta.

När Alvin sov så gick jag med vagnen ned till stan, börjar känna mig ganska trygg där nu efter 1,5 vecka där i somras. Vågar mig åt alla håll där nere nu utan att nervöst måsta memorera alla gator. fikade på Landings, ett konditori och så hittade jag en tröja på Polarn o pyret åt Alvin, försökte leta något åt Lova men tyckte det är bättre att hon kan välja något själv sedan och det tyckte hon också lät bra. Alvin sov i nära på 1,5 timma så jag promenerade mest omkring med vagnen i det kyliga men ganska fina vädret, var roligt att kunna gå ner och titta lite iallafall.


Kommentarer
Postat av: Pia

Vilken stil vissa har, tänk hur olika människor är uppfostrade/alternativt inte förstår hur ofräscht det är att leta kråkbon vid matbordet. Jag hade kanske sagt till honom tror jag :D



Känner igen det där med att känna sig osäker. Jag brukar snurra på ganska bra i Uppsala när jag parkerat bilen där o ska handla.Så jag tar mig alltid tid att "kollra bort mig" :)



Trevligt att gå i butiker o titta o lite tur med vädret skadar absolut inte!

Sänder varma hälsningar till er alla där borta!

Kram från ett "stormigt(tror det stormar nästan:-), Söderby)"

2009-10-13 @ 16:47:16
URL: http://homebypia.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vilken underbart färgglad blogg! :)

Ja, netbooken är super att ha med lite här och där,

men skärmen är i minsta laget!



Ha en strålande kväll! :)

2009-10-13 @ 17:36:35
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Jossan

Låter som om det gör dig gott att komma ut och strosa lite på stan och kolla lite i affärer. Man behöver komma ifrån sjukhusvärlden ibland, annars blir man tokig. Har du sett boken när Annas syster blev sjuk, vi har beställt den till Rasmus lillebror från Barncancerfonden, inte hunnit få den ännu, men den handlar om en flicka som har cancer och hennes lillebror eller lillasyster.

Kram på er!

2009-10-13 @ 17:55:24
Postat av: Jill

Jätte fina stövlar! Låter som att ni har det rätt bra ändå, trots allt.. Prata med en kvinna idag som har bröstcancer, jag nämnde om Lovas sjukdom och berättade att hon hade ont i armen. Då sa hon att hon också haft så och att hennes värk berodde på medicinerna hon åt. Kan det vara ngt sådant Lova har? Ha det så bra där nu! B skickar en stooooor kram!

2009-10-13 @ 18:31:26
Postat av: Amanda

hoppas eran tid i uppsala går bra. tänker på er. kramar

2009-10-13 @ 22:35:36
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Jossan

Glömt att skriva att Rasmus fick jätte ont i benen av onkovin, vakande ofta på natten och fick värktabletter. Men man blir ju så orolig när de har ont och tänker det västa. Vad säger läkaren kan det bero på onkovin?



Kram på er!

2009-10-14 @ 17:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0