LOVA KVAR PÅ SJUKAN ÄNNU

Lova är fortfarande kvar på sjukhuset, får mera näringsdropp och dropp mot värken också. Hon har varit upp en vända men annars ligegr hon mest. Är trött och småirriterad på allt och alla.
Hon fick sina glasögon idag men de satt lite löst så vi skall åka och spänna bågarna lite sedan innan vi åker hem igen, då när hon skrivs ut.
Dagen är ungefär som igår. Jag har inte varit lika länge där idag som igår men hon är ändå så trött så hon bryr sig inte riktigt vem som är där bara mamma eller pappa är där, någon av oss.

Jag hann äta en pizza själv också ikväll innan jag for till sjukhuset igen. Senare kom svärmor dit också med Alvin, sen for han och jag hem tillsammans och han gick och lade sig. Köpte en ny väska åt mig på stan också och en mössa och ett par fingervantar. Så lite shopping blev det, väskan lär jag få ner en hel del i. Har bara gamla väskor hemma och är inte direkt någon väskmänniska men nu när man måste ränna runt sjukhus så mycket kan det vara bra att ha en kanske. Inbillar jag mig.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Tårarna rinner när ja ser hur dåligt lilla Lova mår! Stackars lilla tjejen att få behöva va me om allt de här! Usch.. orättvist! Finner inte ord va ja ska skriva.. men tänker ofta på er alla!

2009-10-01 @ 21:03:01
Postat av: Sara

Ja man känner sig rätt så ensam (och liten) när man befinner sig mitt i allt detta. Det är en tuff kamp som ens barn måste genomgå. Kram! //Sara

2009-10-01 @ 21:18:07
URL: http://felicia07.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Det gjorde du rätt i att köpa en väska! Lite glad blir man i allafall av att få köpa någonting åt sig själv, dessutom behövs lite tid för att få upp dina egna energinivåer. Det där gör susen för en kvinna att få shoppa lite granna :)!

2009-10-01 @ 22:28:52
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: sonja mattsson

hej vännen de lät inté så kul, hoppas de nya glasögonen blir bra när prinsessan årkar,och får komma hem kram nonna

2009-10-01 @ 23:22:18
Postat av: ellen

Lite tröstshopping är du värd! Hoppas hon kan komma hem till helgen. Jag hade själv 82 i hb då jag fått Jeff, men jag mådde faktiskt rätt bra ändå, fast jag var vit som ett lakan. Lova har det däremot väldans mycket kämpigare. Hoppas hon får mer styrka nu av blodet och näringen. Finns det något man kan göra för henne? Känner mig så hjälplös.

2009-10-01 @ 23:51:05
URL: http://ellenlindes.blogg.se/
Postat av: Tessa

Det var jag som skrev som "ellen" barnens kusin har varit o mekat på vår dator, grr

2009-10-02 @ 09:03:38
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0