MOR & SON

Många tycker att Alvin är så lik sin pappa men lite drag från mamma finns det också tycker jag när jag ser på kortet nedan. Över kinder, näsa och mun samt hakan. Men mest liknar han på sin pappa, det gjorde Lova också i samma ålder som alvin är i nu men mer och mer har hon börjat likna på mig. Jag liknade pappa mycket som barn men ju äldre jag blev en kopia av min mamma blev jag.

Jag har tittat på foton på min ena bror (halvbror om man skall vara korrekt men jag har aldrig gjort skildnad på mina syskon, vi är bara syskon helt enkelt, inte halvor och helor hit och dit) att fast vi , min  ena bror och jag bara har samma mamma så finns det många likadana drag oss emellan, men mest för att vi liknar på mamma vår då. En som inte visste skulle nog kunna ta oss för de s.k helsyskonen vi faktiskt inte är.






Kommentarer
Postat av: Jenny (Moas mamma)

Hej Anna



Jag följer din blogg och tycker ni är helt fantastiska hela familjen, hoppas innerligt att allt går vägen med er lilla tjej.

Jodå, visst kan Lova bada med Porta caten, men för att vara helt säker på att inte få en infektion så se till att där är en ruva vid instiktshålet innan hon badar i bassänger, eller sätt på ett typ tegaderm så är det garanterat att hon kan bada i vilken bassäng som helst..



Kram Kram Från Jenny

2009-10-25 @ 15:31:39
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej,

Tack för ditt avtryck hos oss. Önskar er också allt gott i er kamp.

Kram! //Anna



ps. visst är ni lika, speciellt runt munnen tycker jag! :-)

2009-10-25 @ 20:12:08
URL: http://www.laufelille.blogspot.com
Postat av: Moa

fin bild på er :)

Jag är också mest lik min pappa men min mormor tyckte en gång att jag var lik mamma, det vart jag inte så nöjd med :p



har en kompis som är väldigt lik sin syster som egentligen är halvsyster (men av mina kompisar med halvsyskon så är det inte heller så noga att det är halvsyskon, det är bara syskon! :) ). det roliga är att dom har likadan näsa men min kompis har fått näsan från sin mamma, och deras gemensamma förälder är pappan :p



kram!

2009-10-25 @ 21:55:21
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Amanda

så fina ni är :D

2009-10-25 @ 22:26:22
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0