NALLES RESA

Nalles resa heter en sida som till för svårt sjuka barn. Om ni inte tittat in på den förut så gör det. Jag mailade för ett tag sedan till dom för att bara publicera min blogg hos dom men de fattade intresse för Lova och hennes familj trots att vi inte alls bor i Sverige som egentligen är meningen. Per-Erik som är en av de drivande eldsjälarna på sidan brukar själv besöka Åland ibland och har en dotter som kämpat mot cancern.

Nu kommer de att skicka en resande nalle som förhoppningsvis når Lova här på Åland någongång. Samt att de gärna vill försöka hitta på något mer för henne, men mer än så här vet jag inte i dagsläget. Jag skall bara skicka in lite papper åt Nalles resa först så Nallesson som är alla nallarnas efternamn kan påbörja sin resa mot Lova här på Åland.




Tack till Nalles resa som valde Lova som ett av barnen som förhoppningsvis snart får en nalle att krama.


Edit * läs mer om hur det går till.

Nalles resa

Kommentarer
Postat av: Thina

Gott det lät med tacogratäng! berätta hur du gör den :)

Läste nu att ni bor på Åland. Har precis avslutat mitt dagliga (ett av dem ;)) samtal med min bästa vän som bor på Åland. I Hammarland :) Var bor ni?

2009-10-19 @ 22:57:08
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Thina

Då ska jag hitta det! :) Ska även kika mer i din blogg imorgon efter man fått sig lite sömn.

Hm, det vet jag inte var det ligger :/

Förstod att er söta lilla Lova är sjuk. Kan redan innan jag läst mer säga att det låter helt fruktansvärt förstås :( Svårt vad man ska säga, kan ju knappast föreställa sig att mitt barn vore sjukt! :( Hoppas du förstår hur jag menar - lider verkligen med er, och vill fortsätta läsa bloggen din.

2009-10-19 @ 23:18:14
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0