SURFA PÅ ARBETSTID OCH LOVA SMÄRTFRI

Det är intressant att se att många bloggläsare verkar surfa på arbetstid. Ni som följt min blogg ser att jag har en besöksräknare. Varje morgon får jag ett mail med olika IPnr och vissa av dom kan man tyda var ifrån de kommer, inte vem som läser men där de surfar ifrån, det syns på ett ungefär ibland. Då brukar jag bli sådär nyfiken när jag ser att vissa läsare verkar sitta på sjukhuset där vi går. Jag blir så där att fundera, känner dom oss, har dom hand om Lova osv. om det är någon från sjukhuset.
(Fast äve andra arbetsplatser går att tyda på ett ungefär)


Sedan måste jag bara berätta vilka två helt helt underbara dagar det har varit, det har varit nästans som vanligt här hemma. Lova har inte alls haft ont på 2 dagar, hon har varit ganska pigg, inte så hon vill gå till dagis eller har någon större matlust men hon har inte behövt ta en massa värkmedicin och igår sa hon att hon ville gå ut och leka med lillebror till och med.

Dessa dagar är guldvärda så länge dom varar. Lova har också fått sova tyst om nätterna nu i några nätter, utan jämmer. Det är som om hon mådde bättre nu utan vinkristinen (oncovin) också, och inte få i sig cellgifter varje vecka. Jag vet inte alls om det beror på det men även av cellgifter kan man få ont men Lova hade ont före cellgifterna också, men de kan ha haft en bidragande orsak även dom, nu får vi bara se hur länge hon håller sig smärtfri igen då. Men just nu njuter vi de dagarna Lova faktiskt mår bra fast hon är trött.




Kommentarer
Postat av: Ninna

Folk sitter nog ofta vid datorn på sina kafferaster tror jag :) Vad härligt att Lova mår bättre nu! Kram

2009-10-21 @ 10:09:40
Postat av: emma

Härligt att Lova inte har ont!

Jag har ingen koppling alls till barncance, är en studerande tjej i göteborg bara, som hittade hit och fastnade.

Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra med Lova!

2009-10-21 @ 11:32:28
Postat av: Plusresan

Man har ju med sig datorn överallt känns det som. Svårt att komma loss. Jag hittade precis hit på min egen innan-lunch-rast :)



Vad skönt att höra att de två senaste dagarna varit underbara. Hoppas det håller i sig!

2009-10-21 @ 11:47:15
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Jag har också tänkt att besöksstatistiken tickar på bra även om det är den tid då många är på jobbet...men som kommentaren innan så kanske är det under kafferaster och luncher som folk har tid att läsa bloggar? :)



så skönt att lilla Lova mår bättre! Hoppas att det fortsätter så och att hon kommer att få sova gott på nätterna!



Kramar

2009-10-21 @ 12:53:11
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Carina

Hehe jag har inte tillgång till data på jobbet och om jag lyckas komma över en så gör jag annat än o läser bloggar o snurrar på FB :) sitter hellre hemma i lugn o ro o läser, man kan ju faktiskt vara övervakad på arbetet oxå

2009-10-21 @ 16:59:43
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Amanda

vad underbart att lova mår bättre. man ska tillvara på det där lilla, det gör så mycket. Kramar

2009-10-21 @ 18:29:27
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Jossan

Härligt sådana dagar borde hon alltid få ha, håller alla tummar i världen att det blir massa sådana dagar nu när hon får cytostatika mer sällan.



Kram till er!

2009-10-21 @ 21:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0