DAG 4

30 dagars temat idag skulle handla om vad man ätit idag. Jag är ju fortfarande så förkyld så jag har faktiskt inte alls fört något schema och som om det är så där superroligt att skriva vad man nu har ätit.
Har väl ätit det jag varit sugen på med tanke på tillståndet men till middag åt vi spaghetti med köttfärssås om någon undrar över det.
Jag har väl ätit någon samtsumas också och pepparkaka faktiskt och annat smått och gott  man velat ha som sagt men allra mest har jag hostat och snutit mig och är inne i min topp på förkylningen märker jag. Men det vänder nog väl snart igen.

Kommentarer
Postat av: Emeli - Mamma till Nathalie

Krya på dig.

2010-12-11 @ 16:59:03
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så otroligt fin blogg, jag kan sitta timmar och läsa gamla inlägg som du skrivit. Blir så frutansvårt förbannad på de "anonyma" idioterna som slänger iväg elaka kommentarer! Varför är dom inne på din blogg om dom inte gillar vad du skriver, varför måste dom kläcka ur sig saker som kan såra så otroligt! Förstår inte hur deras hjärna är uppbyggd! jag förstår inte heller hur du och din familj kan vara så otroligt stark.. beundrar er ofantligt mycket! Ha det bra sista tiden på detta år, och god jul! önskar er all lycka!

2010-12-11 @ 22:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0