DAG 5

Dag 5 i 30 dagars temat skulle handla om Vad är kärlek. Ja, kärlek är ju så mycket och för mig är kärlek något vackert, fint, stort.
Kärleken till barnen, kärleken till min man, kärleken jag hade till mina föräldrar. Så lika men ändå så olika på andra sätt och vis.
Man kan känna kärlek till en plats man trivs på. Till ett djur, till något kärt föremål, men ändå kan man inte jämföra eller gradera dessa med varandra då det sannerligen känns på olika vis.


Kärlek får gärna göra en glad, varm i hjärtat och glad i sinnet. Och det blir jag när jag tänker på Lova, på Alvin, på min man osv.
Även det här temat är svårt att skriva om tycker jag. Men det jag har tagit upp är lite av det jag tänker på när jag hör ordet Kärlek, utan att tänka direkt på flyktiga tonårsförälsker som förvisso också är en variant av kärlek.
Hursomhelst. Kärlek är stort, är man omringad av kärlek och kan älska så mår man också bättre själv. Det får en att orka framåt när det är svårt och tungt.
Ingen borde få vara utan den känslan. Att vara omtyckt och få känna gemenskap, värme och just det kärlek.


( Känns som jag skrivit något flummigt nu, men det var svårt tyckte jag att sätta ord på ett ord. )

Kommentarer
Postat av: Kia

Du skriver så rakt och ärligt om kärlek,vi får inte glömma att kärleken till livet är så otroligt viktig.Speciellt när vi råkat ut för det värsta tänkbara en människa kan uppleva.Nämligen förlusten av ett älskat barn.Ha en fin helg!Kram Kia

2010-12-11 @ 15:04:40
Postat av: Hannas pappa

Allt gott utgår från kärleken. Kärlek är allt som är gott...

"massmis med"

Niklas

2010-12-11 @ 20:10:14
URL: http://hannagull.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0