FINSKA NÄTBUTIKER

Sverige har gott om dem, men faktum är att det finns det i Finland med, dessa butiker som säljer lite dyrare barnkläder i rolig, trevlig design. Alla kanske inte vet hur och var dessa finns eller hur man hittar dem på finska google. Min finska är inte bra, men tillräckligt för att jag skall skriva en lista här i bloggen.
De flesta tar betalt via Ålandsbankens internetbetalning, Nordea eller faktura och postförskott. Fixar man Ellos osv så fixar man dessa lika enkelt.


På Åland finns ju egentligen nu bara Familia ( förutom KappAhl ) och visst är det roligt att få kläderna i hand direkt, men alla märken finns ju dessvärre inte med. Många av shopparna jag länkar till så har samma utbud, men det kan löna sig att surfa mellan dessa då en del har rea på just ett märke, en annan fått in nyheterna innan nån annan osv.
Hoppas någon finsk läsare därute eller Ålänning finner något nöje i dessa sidor. Det är bara ett fåtal av alla jag sparat ihop till under åren som småbarnsmamma och ofta hittar jag nya lite här och där.


Lastenmetsola

Me too, Småfolk, Villervalla, Punainen Norsu, Moonkids, Molo m.m

Veeti & Vilius

Pippi, Metsola, Kameleont design, JNY design m.m

Latsentaikamaa

H.J.O.R.T.H, LipFish, Kinderit, Starchild tossor m.m

Keltainenkettu

Småfolk, Molo, Lego, Duns m.m

Punavuoren

Molo, Småfolk, Nova star, Katvig m.m

Miniq

Nova Star, Kimperi, Koeka, Geggamoja, Duns, m.m



Kommentarer
Postat av: Linda.E

Baby och sjukvård finns ju också på Åland :)



Tack för finska tipsen i alla fall!

2010-12-08 @ 12:44:41
Postat av: Anonym

japp! tack vare dig löste jag ngr julklappsfrågetecken. och det funkade PERFEKT från Wilmis. kära nån paketet kom i brevlådan 2 dar senare Imponerande! visst lite dyrare barnkläder.men oj så mycket roligare. speciellt att ge bort Tack för tipset

2010-12-08 @ 17:37:06
Postat av: vauvanvaatteet

thanks a lot

2011-04-23 @ 03:07:54
URL: http://www.vauvanvaatteet.co

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0