HEMMA IGEN

Nu är vi hemma igen efter allt resande. Och det är skönt. Riktigt skönt. Tallinn var halt, snöigt och kallt. Men det var roligt att åka dit. Men jisses som de gungade både på vägen dit och hem.
På vägen dit så lade man sig och undvek och att gå onödiga sträckor, i sängen så åkte man fram och tillbaka med vågorna.
På vägen hem var det jobbigare, inte direkt trevligt för de som har anlag för sjösjuka. Det small i färjan flera gånger då vi åt och ute yrde snön för de som skulle ut och röka. Vansinne. Man blir nu att tänka på de som förliste med Estonia. Stackars människor, där ute i vattnet var det nog ingen höjdare att hamna just då.


I Tallinn åt vi något slags julbord inne på Olde Hansa. Det var lite annorlunda mat mot här. Och det smakade annorlunda också. Det var kan man säga intressant. Men servicen var det inte fel på, det gick undan att få in det man skulle man ha.


Köpte yllesockor därborta och en fin kofta åt Alvin med mumintroll på. I morse kom vi hem klockan 05.30.
Jag kan säga så här. Det var nog bra att Alvin stannade hemma, resan var rolig javisst, men inte något en 3 åring hade orkat hänga med på. Klocktiderna då man for och kom bara och sen allt rännande runt i olika torgstånd osv.
Nu får det vara lugnt med resandet på ett tag.
Idag blir det också lugnt och så skall vi självklart åka till Lova med ljus igen. Vår tjej, så saknad hon var igår på sin födelsedag.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Skulle också ha åkt båt i helgen men avstod det pga stormen.

2010-12-05 @ 13:31:38
URL: http://lejisi.se
Postat av: Martina - min första tävling börjar i morgon!

Var själv ute på färjeresa natten som Estonia sjönk. Fast jag var på en annan båt och upptäckte att hon sjunkit när vi kom i land och såg rubrikerna på löpsedlarna...

Innan hade vi tyckt att det rullade ganska roligt i stormen, onyktra som vi var...

2010-12-05 @ 23:48:31
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Carina

Ja kan tänka mig att det rullade på ordentligt där mot Tallin, sist jag åkte mot Helsingfors så var det ingen höjdare. Jag åkte nog med båt i helgen men bara Eckeöfärjan o det gungade knappt alls, nästans mest då den låg inne i hamnen ännu lustigt nog.

2010-12-06 @ 11:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0