I ALLA VÄDER

Man kan säga att vi trotsar alla väder för att hälsa på Lova där vid hennes grav på kyrkogården. Vi har redan en rejäl trampad gång som leder till hennes grav. Nästans alla andra gravar ligger gömda av snön. Någon enstaka lyser det ljus vid. Hos Lova lyser det många många ljus. Vad man kan sakna en liten människa, så otroligt mycket att det knappt går att sätta ord på det. Det är overkligt att just Lova är borta, borta från vår familj, vår släkt. När hon skulle vara här med oss och fira jul.
Lova finns med mig i varje andetag och i nästans alla tankar. Det är så lätt att tänka om man ser något fint eller roligt, att det där hade Lova tyckt om, det här hade Lova gillat, det här hade Lova velat ha. Lova, pusselbiten som saknas i vår familj, en bit av den slutna cirkeln som gick sönder, och inte går att laga igen. Så är det. Så förblir det.





En glad liten Lova som var runt 3 års åldern här.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ljuvliga lilla tös....

Kram till dig....

2010-12-16 @ 10:10:42
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: "Bettan"

Så himla söt ........

2010-12-16 @ 13:28:21
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1
Postat av: Kia

Sötaste lilla Lova,jag hoppas och tror att våra barn gör så att vi ska skotta och trampa gångar till deras gravar.Simon har sin plats intill en jättevacker minneslund(som han tyckte om att besöka)runt omkring lyser ngn enstaka lykta.Minneslunden är upplyst av alla ljus.Det är så många gamla gravar vid Simons plats,han älskade gamla människor.Gamlafarmor blev ju 101 år....Se till att du inte druttar omkull,som Maria har gjort.Kram Kia

2010-12-16 @ 15:13:51
Postat av: Åse

Ja, man undrar hur jorden kan fortsätta snurra när något sånt här händer....

Kram

2010-12-16 @ 19:54:44
URL: http://gustie-harochnu.blogspot.com/
Postat av: therese o

Så söt hon är på bilden hon e jättelik dig på många bilder men här var det pappa upp i dagen. Det är så jävla orättvist (på ren svenska) när barn dör. Att dina tankar går till Lova ständigt det är bara en del av att vara förälder, Lova har rest långt bort men hon finns i ditt hjärta och någonstans där hon är nu gillar hon nog fortfarande fina klänningar och blommor så när du ser allt det fina som hon skulle ha gillat kanske hon ser det genom dina ögon och njuter av det. Hon är ju en bit utav dig. Lilla gumman hon kommer alltid ha en speciell plats hos mig. Kram tilld dig

2010-12-16 @ 20:51:15
Postat av: Bitte

Jag vet inte hur du lyckas gå vidare, du verkade så glad när vi träffades och ofta i bloggen. Du satte upp ett foto på Lova när hon var i W:s ålder. Jag kan inte sluta gråta. Barn ska inte dö. Jag hoppas tiden lättar er börda. <3 kramar från mig och sambon <3 Sambon hälsar att du är så modig när du är gravid igen. Han har blivit riktigt känslig sedan vi fick barn och jag tycker det är en bra sak.

2010-12-16 @ 22:14:01
URL: http://bloggen.fi/paradox
Postat av: Linda

Åh vilket fint kort, tårarna faller när man tittar på det, det är helt galet att behöva vara med om det ni har varit. Hoppas ni trots allt kan njuta lite av varandra under julen och jag är säker på att Lova är med er hela tiden!

kram Linda

2010-12-16 @ 22:39:52
Postat av: Johanna H.G

Hon var en riktig liten goding, en underbar bild på Lova. Det lyser massor med bus om henne!

2010-12-17 @ 11:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0