IKVÄLL

Ikväll drar jag vinnaren i tävlingen om presenkortet från Pappaprylar, så det är alltså sista chansen idag att tävla.
Ni som fortfarande vill vara med så kan klicka in er här.

Igår orkade jag knappt tänka på bloggen, det blev således heller ingen uppdatering i 30 dagarstemat. Däremot så passade jag på att gå ut och äta thailändskt med en kompis och sedan bakade jag en massa kanelbullar mitt i natten. Sista plåten blev klar strax innan klockan 1 på natten. Så nu finns det bullar ett litet tag. ( Tills jag mitt bullmonster glufsat i mig dom ).
Idag blir det nog en lika lugn dag som igår. Jag hoppas de läsare som verkligen följer bloggen orkar stå ut med min torka som kan förekomma. Jag vill inte känna någon press på bloggandet.


Igår märktes det igen på att 3 läsare droppade på bloglovin, känns bara oseriöst, jag menar vad som helst hade ju kunnat hända härhemma därav att jag inte skrivit i bloggen.
Man kan ha fått magsjuka, man kan ha åkt bort hastigt, man kanske har datorkrasch eller något annt som hänt just då, annat än bara bloggtorka. Så jag hoppas dessa läsare bara la av prenumerationen ändå och inte bara för att jag inte bloggat. Att blogga skall ju också vara trevligt och inget måste.
Hursom, det är snart nyår, antar många har planerat nyåret redan och skall åka bort så jag tänkte fråga er Vad skall ni göra på nyår?

Kommentarer
Postat av: Ewa och tomtenissorna

Som jag skrivit tidigare. Ta allt i din egen takt och tänk inte så mkt på vad andra ev tycker och tänker.

Det är ditt och ert liv och ni måste få må som ni själva känner varje dag ni stiger upp.



Många varma kramar <3



Har du läst Karros blogg??

ni har mkt gemensamt.



http://tidigmamma.blogg.se/



Kram igen och sköt om dig, tänk som sagt var inte så mkt på alla andra utan på dig själv ist <3 Var rädd om dig!!!

2010-12-29 @ 10:36:24
Postat av: Lotta

Man måste få blogga när man vill och i sin egen takt... Det enda vi planerar här till Nyår är att göra enkla räksmörgåsar ;) Vi väntar barn den 3:e januari, så det kanske är dumt att planera in så mycket mer, man vet ju aldrig =) Hoppas ni får en trevlig nyårsafton =)

2010-12-29 @ 11:01:30
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: therese o

Jag tror inte du skall tänka så mkt på vad andra tycker eller gör. Du har nog med din egen sorg. Ifall du inte bloggar en dag eller tio och folk tar bort sig från bloggen är igentligen inte relevant. Inte heller att det finns skitnödiga människor som lägger sig i allt du gör/inte gör. Det finns en skara som tycker bloggen är jättebra och accepterar dig för den du är. Försök att inte hänga upp dig på det negativa utan det possitva. Nu menar jag inte detta som kritik alltså utan mer för din egen skull, du kan inte gå runt och oroa dig för vad andra tycker och tänker om din blogg. Du har nog med sorgen efter Lova och du e oerhört sårbar, folk märker detta och därför tror dom sig kunna skriva vad som helst till dig. Ignorera det dåliga se mer på det postiva. kram till dig och din familj.

2010-12-29 @ 11:20:54
Postat av: Ylva

Vad trist att folk bara droppar av för att man inte orkar eller kan blogga varje dag. Men jag följer dig oavsett. :D



Vi skall bara vara hemma i nyår. Kanske åker vi till stan och tittar på fyrverkerier. Men vi skall äta gott iaf.

2010-12-29 @ 11:49:02
URL: http://lejisi.se
Postat av: Nea

Det spelar ingen roll om du inte bloggar på ett par dagar. Skriv när DU vill det! Struta i de som droppar av p.g.a att du inte skriver, dom bryr sig antagligen inte på riktigt. Det kan ju också vara en tillfällighet att dom droppade av precis nu:) Lägg energin på det positiva, spill den inte på skitsaker! (ursäkta språket:P)



På nyår ska vi ha middag med familjevänner vänner, både vuxna och barn:) Brukar bli väldigt kul. Fullt hus alltså:P Sen blir det väl fyrvererier också och självklart god mat.



Ha det så bra<3

2010-12-29 @ 12:14:26
URL: http://palomitas.blogg.se/
Postat av: Helle

Bry dig inte om hur många som läser och om varför folk slutar läs om inte de vill äsa får väl de skylla sig själva. Vi är några som gillar din blogg oavsett om det är eller 5 dagar mellan inläggen.



Vi skulle varit till grannen men de tyckte plötsligen efter 3 månaders planering att vi vart för mycket folk så vi vart avvisat så vi går bort till min svärmor och svärfar och är med dem på nyår och myser, tur det bara är 100 meter dit, orkar inte åka hur långt som helst mitt i natten med barnen. Så vi blir bara oss och svärfamiljen med god mat och mys. Inget fyrverkeri då det finns massor på himlen att kolla på ändå och barnen har fått sånna som kastas på backen och säger pang ofarliga :)

2010-12-29 @ 13:10:51
Postat av: Maria Nilsson

Jag brukar läsa din blogg, men undrar vad är bloglovin? Jag brukar skriva din adress i förstret eller gå via bloggtoppen.

Jag läser din blogg för att du skriver vackert och uttrycker dig bra på alla sätt och vis.

Alla förstår nog om du inte alltid orkar skriva.

2010-12-29 @ 22:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0