SAKNAR - LÄNGTAR

Egentligen behövs ej mer ord än rubriken som fyller ut en stor del av ens dagliga känslor. Även om jag inte jämt skriver om det här dagligen, så är det en ständigt närvarande känsla som följer en varje dag.
Lova, du är så innerligt och oändligt mycket saknad. Tänk om du bara kunde komma tillbaka, nu idag, direkt.
Tänk om ens önskan kunde gå i uppfyllelse. Det gör ont att längta och sakna någon så mycket och att veta att personen dessutom inte ens lever längre. Att få veta att chanserna är obefintliga, noll att i det här livet få träffas och kramas och gosa så som vi en gång gjorde.
Finaste du.



Som vi hopppades, som vi önskade och ville att du skulle bli det där vinnande miraklet.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag önskar också att hon fått vinna... :(

Hon är så fin på kortet,ser "filurig" ut.

Många kramar från en bloggis.

2010-12-07 @ 08:23:50
Postat av: mira

Tänker på er varje kväll när jag stoppar om mina små - att jag är lyckligt lottad som fortfarande har två. Varje dag är jag glad över den gåva Lova gett mig att uppskatta varje liten sekund, de små sakerna och stunderna, kramarna och samtalen. Förstår att saknaden finns där alltid! Kram.

2010-12-07 @ 08:38:39
URL: http://metrobloggen.se/missne
Postat av: mira

Tänker på er varje kväll när jag stoppar om mina små - att jag är lyckligt lottad som fortfarande har två. Varje dag är jag glad över den gåva Lova gett mig att uppskatta varje liten sekund, de små sakerna och stunderna, kramarna och samtalen. Förstår att saknaden finns där alltid! Kram.

2010-12-07 @ 08:38:56
URL: http://metrobloggen.se/missne
Postat av: Lotta

När jag läser det som du skriver träffar det mitt i hjärtat , tänk att alla vi andra som inte fått uppleva allt hemskt , sorgligt ...borde leva våra liv mer ödmjukt och tacksamt !

Och andras åsikter , hur andra vill leva eller vad de anser vara rätt ....sträck på dig och väx över att inte vara en av dem .

Vi är olika , vi har olika värderingar men ibland är det bättre att vara tyst och bli betraktad som en idiot än att öppna munnen och verkligen visa att man är det ?



Allt gott till er ...

2010-12-07 @ 10:38:53
Postat av: Kia

Känner precis så som du gör A-M.Saknaden är så tung,jag reagerar väldigt nuförtiden när jag hör en mamma gapa och skrika åt sitt barn ute på stan.Då tänker jag att du ska vara glad att du har ditt barn hos dej.Tror inte att dom vill byta med oss,sen så är ju ingen skyddad,kan tyvärr hända vem som helst.Ta hand om dej,Alvin och "magen"Kram Kia

2010-12-07 @ 12:00:41
Postat av: Therese

Tänk om ni kunde hoppa på ett plan eller tåg för att åka och hälsa på Lova för en dag, bara för att se hennes vackra lilla ansikte och få veta att hon har det bra. Men meningen är nog att vi inte skall veta hur fantastiskt det är där på andra sidan, då skulle vi vilja hoppa över detta jordeliv som kan vara så tungt och smärtsamt. Finge vi komma på besök i änglarnas trädgård ville vi nog dit med en gång. Vi tror livet på jorden är det största men igentligen är det nog en väldigt liten del av något mkt större. Vi behöver den lärdom vi får här inför det som kommer efter detta. Svårt att förstå varför vissa människor skall behöva utstå så mkt lidande här på jorden och i synnerhet barnen. Dom borde inte bli svårt sjuka och dö eller bli utsatta för annat lidande, det är svårt att förstå varför. Jag tror att vi alla som uthärdar jordelivet är utvalda och i livet efter detta kommer vi får klarhet i alla våra funderingar. Du kommer få träffa din flicka igen det är min fulla övertygelse. Min dotter tittade på Lova här i bloggen häromdagen och frågade "vem är det" -en flicka som heter Lova, svarade jag. "Lova har tappat en tand" sa min dotter då började hennes speldosa som låg i en låda spela. Jag ville berätta det för dig och hoppas inte du tar illa upp, jag tror att sånt är tecken från ovan. Öppna dina sinnen så kan du få många tecken från Lova att hon finns runt er. Kram Therese

2010-12-07 @ 12:19:46
Postat av: catti

Åhhhhh, :) för finfina bilden på Lova :(:(:( på att det är så ledsamt att känna er sorg, må så gott!!!!

2010-12-07 @ 12:52:37
Postat av: Ewa

Många varma kramar till er.



Ibland så önskar man att det fanns en "Narnia" väg som man kunde använda för att få kramas och hålla om varandra för en stund.



Tänker mycket på er <3

2010-12-07 @ 16:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0