BLAND KOBBAR & SKÄR

Vi var ute med Lovas gudföräldrar på sjön igår och tog iland på  en av våra favoritholmar. Där hade vi en helskön dag. Det var svårt och få till några fina bilder därifrån, alltid var det någon rygg emot eller någon böjde sig eller ja, ni vet sådana där hopplösa kort man ofta lyckas få till. Men skönt hade vi och det är jätteskönt ute på de Åländska sjöarna och den Åländska skärgården är också otroligt fin och det är ju i princip alltid någon holme runt om.
Men sen börjar ju våran " nationalsång " med " Landet med tusende öar och skär " och det är verkligen passande på Åland.




 

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Underbart att åka båt sådär, det är så rogivande, tyvärr känner jag ingen själv med båt...Aldrig vart på Åland men en vacker dag kanske man kommer dit...



Hoppas ni får en fin och solig dag....

2010-07-12 @ 12:10:52
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack förresten för att du ägnade även Anthony en tanke när du köpte de gula rosorna, jag satsar på gerbera nu när det är som varmast istället, är så trist när blommorna nickat redan nästa dag, men gerbera verkar tåla allt....



Kram Maria

2010-07-12 @ 12:14:09
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Hannas pappa

Ser inbjudande ut. Vi är i alla fall lyckligt lottade som har havet så nära...Hanna älskade havet. Kicki var faktiskt idag inne på Blocket och tittade på "lediga båtar". Ser otroligt skönt ut att glida omkring...planlöst eller med en holme/ö som tillfälligt mål.



Vi får se hur det blir i framtiden. Vi har ju annat att fokusera på...

"Massmis med"

Niklas

2010-07-12 @ 17:22:49
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: yvonne

skönt att vara på sjön fast det händer typ 1ggr per år om jag har tur

2010-07-12 @ 18:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0