LILLA JUL

Nu när första advent nalkas så blir det också lilla jul här på Åland. Det är något vi firar här, som en liten tjyvstart på julen som närmar sig. Man äter kanske lite julmat, potatis, sill, skinka och sånt där smått och gott. Barnen får ett litet paket eller två. Det brukade vara riktigt riktigt trevligt, allt som oftast. I år är det bara trevligt för Alvins skull främst, själv kommer vi vuxna inte att ha samma glädje rakt igenom. Varför, det borde alla hunnit räkna ut nu redan, Lova, Lova saknas, fattas.


Redan igår kväll då jag beställde hem 2 små julklappar åt Alvin från Discshop så satte känslan in. Det skulle vara en flicka också som skulle få något litet paket att bli glad åt. Här är och där läser man om hur andra hunnit börja julpynta för flera dagar sedan, det är stakar i fönstren, gardiner i stängerna, prydnader och julmusik. Här ser man inte den minsta julprydnad ännu, men jag måste nog ta tag i det imorgon iallafall. Lite smått, för Alvins skull och för Lovas skull, för det hade jag ju gjort också om bägge barnen fanns här.
Alvin har varit förkyld nu några dagar så det blir ingen småbarnssimning ikväll. Han snorar och hostar så men är annars relativt pigg och feberfri.




 

Alvin har berättat att han minsann skall köra grävmaskin precis som pappa

då han blir stor.

Han har ju förmånen  att ibland få en åktur i de riktiga maskinerna.

Lova, hennes dröm har jag berättat om förut. Lova ville bli djurdoktor, veterinär.


Kommentarer
Postat av: gertie

Jobba med djur skulle Kitty också göra. jag har heller inte julpyntat, men det blir lite ljusstakar och stjärnor i fönstren till helgen. Lusten att göra julfint har inte infunnet sig hos oss. Kramar

2010-11-25 @ 09:40:57
URL: http://kittyhansens.blogg.se/
Postat av: Mariah i Edsbyn.

Snubblade in på din sida genom en gammal länk från familjeliv. Sitter på jobbet och tårarna rinner ned på tangentbordet. Så otroligt fin Lova! Sorgligt att läsa. Svårt att uttrycka mig utan att det "låter klumpigt". Ville mest skänka en tanke och en varm kram till ER!

2010-11-25 @ 09:59:39
Postat av: Ylva

Glad Lilla Jul..

Ett tänt ljus för Lova.

2010-11-25 @ 10:08:26
URL: http://lejisi.se
Postat av: Daniel

Lova är nog en duktig djurdoktor nu. Nånstans.

kram

2010-11-25 @ 15:06:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Inger Alvins simfröken

Vi saknade Alvins glada skratt idag på simningen. Hoppas han snart frisknar i. Ha en fin lilla julshelg! Kram från Inger

2010-11-25 @ 21:02:26
Postat av: Ewa

Ska över till Åland i helgen och hälsa på bland annat mina föräldrar. Så då blir det lite lilla jul med marknad och god mat.



Jag hoppas och tror att Lova tar hand om vår lilla amerikanska cockerspanielflicka som bor i regnbågslandet. Kanske de leker tillsammans på de evigt gröna ängarna.



Kram till er fina familj <3



2010-11-25 @ 23:05:21
Postat av: Carina

Hoppas eran lilla jul blir fin trots allt <3

Han ser så go ut Alvin, klart han ska gräva när han blir stor ;)

2010-11-26 @ 17:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0