WOHO

Woho, eller något, biljetter uthämtade idag, och kanske inte värsta närmaste hotellet men inte heller för långt bort, nog skall vi alltid hitta till galan. Hotellet ligger iallafall väldigt centralt. Undrar var dom andra skall bo? Finns ju ett urval med hotell i Helsingfors centrum. Jag har redan lyckats tala om för andra bloggare att det kommer att bli roligt ( jag hoppas ju det ) att träffa dom. Undrar om de känner samma sak, att det blir roligt att träffa oss andra, en tyckte som mig iallafall. Så då kanske vi är två som kommer att ha roligt då.

Hursomhelst...
Och ni som tycker min blogg är värdig att vinna titeln Årets blogg 2010, rösta på. Fram till 24 november kan man rösta. Tills vidare får jag tacka för de som orkat titta in på omröstningen och ge mig sin röst, tack, tack, tack. Det betyder väldigt mycket och är jätteroligt att jag kommit bland finalisterna.


För er som missat hur och var man röstar så kan du klicka på bilden nedan men den finns också i menyn till höger.  Och överallt snart.
( Som en påminnelse ). Tack igen. Och jag är faktiskt för en gångs skull lite glad, ganska mycket glad. Det känns bra att bloggen faktiskt varit så här betydelsefull, inte bara för oss utan även för de som läser. Och det känns som om att mina läsare tar till sig mina texter, och det jag vill berätta om det vi uppplevt och nu genomlever. Okej nu kanske jag börjar bli sentimental men det är så jag känner. Jag hade så gärna skrivit om andra trevliga saker men det här är min historia, vår historia och den har jag nu delat med mig av till er andra, till mina läsare.


Click it, och kanske kanske just din röst blir den avgörande.



Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Här röstas det må du tro! :)

Och du, kosta på er en taxi! Med din fina (stora!)mage och trendskorna ska du nog inte promenera ens runt hörnet.. ;)

Kram

2010-11-19 @ 18:28:50
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Dan-Anders

Både sambo o jag har röstat du har en så fin blogg men de vet du ju redan:) vi håller tummarna för dig här ute i geta:)



kram

2010-11-19 @ 19:01:33
Postat av: Jessica

Jag hoppas innerligt att du vinner, du om nån förtjänar det!

Jag älskar din blogg. Du skriver så bra så bra och du får verkligen en att tänka efter vad som är viktigt i livet. Jag länkade faktiskt till ditt förra inlägg "tänk om" i min blogg idag, jag hoppas det var OK.

Håller alla tummar och jag hoppas ni framförallt får en bra resa till Helsingfors!

2010-11-19 @ 21:25:25
URL: http://milosblogg.blogspot.com
Postat av: Ida

Lycka till!! Lova är så stolt över sin mamma :-)(det är jag helt övertygad om)

2010-11-19 @ 21:32:02
URL: http://www.sweeti.se
Postat av: Ewa :)

Såg via FB att man kunde rösta och nu har jag gjort det. Lycka till!!

2010-11-20 @ 23:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0