BLÅSIGT MEN FINT

Det är blåsigt ute idag men solen skiner åtminstone. Alvin skulle varit till BVC på 4 årskontrollen idag och fått vaccin också. Jag tyckte det var bra att de tog det nu innan jag skulle läggas in så var det gjort, men så ringde de såklart idag, precis då Alvin förberett sig på att han skulle få en spruta och kände sig redo att åka, jo förhinder såklart.
Nu skall vi dit imorgon istället. De föreslog onsdagen men jag sa att ta tisdag då de hade tid då också. Onsdag lär jag inte alls hinna, jag har egna provtagningar och inskrivningen till sjukan osv. Det enda som jag tyckte var synd var om min mammsjuke son får nån reaktion på sprutan och feber något dygn och blir extra kinkig. Jag får hoppas det håller sig borta bara. Men visst känns det störigt att alltid någonting skall krångla. Liksom ingenting får ju förflyta utan att någonting måste krångla. Småsaker kan tänkas men jag tycker det är jobbigt ändå, när man tänker sig en sak så blir det en annan.




Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

Hmm...Livet FÅR tydligen inte vara enkelt...

Massmis med

Niklas

2011-04-18 @ 16:24:15
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Kia

Jag tror att vi i vår situation reagerar mer på när saker inte blir som vi har tänkt oss.Det kommer säkert ifrån vår tid med sjuka barn,när prover misslyckades och provsvar var inte ok.Kram och lycka till.Kia

2011-04-18 @ 19:13:07
Postat av: Mali

Hei! Fulgt bloggen din svært lenge, men sjelden kommentert. Vil ønske deg riktig lykke til på torsdag, da deres nye familiemedlem ser dagens lys! Følger spent med, er så glad dere har en gledelig nyhet å se frem til:)



Klem fra Mali i Norge

2011-04-18 @ 21:25:24
Postat av: Jessica

Vilken solstråle i vårvädret =)



Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Läs, kommentera och ställ gärna frågor.



Vänliga hälsn.



Jessica

2011-04-19 @ 06:33:27
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0