BLOGGFRÅGA

Vilka bloggar läser du och varför läser du just den, vad är det som får dig att återkomma till någons blogg? Kanske det dyker upp ett nytt bra bloggtips.




Kommentarer
Postat av: Carola

En av mina nya favoriter är denna http://www.busmejl.se/ Jag skrattar så tårarna sprutar åt vissa inlägg!

2011-08-17 @ 11:25:10
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Läser bloggar av dom som sitter i samma vidriga situation.Det är via bloggarna vi har träffat Niklas,Gertie och Maria.Men läser även dom som har råkat ut för annat och det har gått bra för.Simons lärare har också en och annan blogg.Men det finns knepiga bloggar också.Ha en bra dag,kram Kia

2011-08-17 @ 12:37:47
Postat av: Jenny

jag läser bloggar om andra som mist sina barn, de gör att man inte känner sig så ensam...sen slinker de in några bloggar med humor eller mat...förr förstod jag inte vitsen med att läsa om andra men nu förstår jag. Bilder och tips gör att man fastnar, som du, A-M, du har alltid bilder på familjen, är personlig och låter oss komma in i din värld...de gör att jag varje dag måste läsa vidare...sen att vi följts åt både i sorg och att få syskon är ju ännu en anledning ;)

2011-08-17 @ 14:11:55
Postat av: emma

Ett litet urval:

Jona jinton, det handlar om en tjej som flyttade från Göteborg upp till en lite by i norrland med bara några få invånare. Där lever hon med sin hund i en gamal skolbyggnad. Hon skriver bra och tar underbara kort på den fina naturen som finns där. Länk: http://jonnajinton.se/



sedan läser jag denna http://grynisen.bloggplatsen.se/ om en helt vanlig familj. Kanske för att det är så jag vill leva när jag själv får familj.



Och så denna om en niobarns mamma http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/



Och denna, om en liten tjej i nio eller tio års ålder som kämpar med ett årterfall i cancer http://legoblomma.blogspot.com/



Ja det var ett litet urval på några bloggar som jag tycker är bra. Vet dock inte hur man gör länkningar i en kommenatr men det är bara att kopiera så går det nog bra!

2011-08-17 @ 14:47:41
Postat av: Carolina

Läser ofta din blogg ( =) ) och även www.missingpeoplesweden.com som handlar om vad det låter som

2011-08-17 @ 16:35:57
Postat av: Helena

Jag har följt din blogg längst av alla.

Har också följt denna bloggen ganska länge.

http://wildavaregenangel.blogspot.com



Följer flera vänners bloggar också om deras liv och vardag.

Gillar att läsa om hur andra har det.

2011-08-18 @ 00:00:39
URL: http://femsmahjartan.blogspot.com
Postat av: Catta

Jag älskar kakkakaffe.com. Otroligt fina bilder, bra skivet, härliga barn, härliga barnkläder, snygg sida med snygg header!



Åh, så Alvin har den fina igelkottströjan! Den har jag sökt efter länge åt mina barn... men ännu inte hittat i rätt storlek och bra skick.

2011-08-18 @ 00:58:09
URL: http://www.bloggen.fi/cattas
Postat av: kärlek och trots

http://kittyhansens.blogg.se/index.html en blogg jag fastnat i av Gertie, hon skriver så det går rakt in hjärtat. Enkelt men träffande. Kitty har berört mig oerhört Men du läser den väl tror jag! Läser en del andra bloggar men inte dagligen.

2011-08-18 @ 09:33:06
URL: http://lillavild.blogspot.com
Postat av: michaela

Läser bara tre bloggar,din,vimmelmammans (ibland) och muffin around.Din blogg är den enda jag kollar varje gång jag öppnar datorn!

2011-08-19 @ 08:11:58
Postat av: Maria Nilsson

Den enda bloggen jag alltid läser/följer är din blogg, jag tycker om ditt sätt att berätta om din vardag. Har nog läst den mer än 1 år och kommer fortsätta läsa den.



Sen finns det ett par till jag läser någon gång ibland, men som inte berör mig och bara är tråkiga att läsa, som man till slut helt slutar läsa.



En helt annorlunda blogg är http://www.busmejl.se som jag såg Carola tyckte var kul, så den gick jag in och läste. Skrattade en god stund.

2011-08-19 @ 23:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0