EN SÅDAN LÖRDAG

Igår var vi på 5 års kalas, eller det var egentligen Alvin som var bjuden men vi vuxna följde med som extra bihang för att socialicera med de andra vuxna. Trevligt.
Idag är en sådan där lördag som har blöjinköp och mat på listan. Jag funderade på om vi kanske skulle grilla, ta till vara på de stunder som är kvar innan hösten kommer riktigt på riktigt med regn och rusk och rugg igen, för idag skiner solen, det är ganska behagligt ute. Man vill passa på.
Lykke i klänning från finska Loru design här om dagen.Kommentarer
Postat av: Carin

Hej Anna-Maria! Precis som du skriver så gäller det att "ta till vara på" gäller mycket här i livet! Har precis själv skrivit en handlingslista, och det blir grillad lax ikväll.Läckra färger i Lykkes klänning! Hälsningar från Carin

2011-08-13 @ 12:49:09
Postat av: Hannas pappa

Ljusfolket. Vet inte om du kommer ihåg det men vi träffade ju Benny i Halmstad för några månader sedan. Vad vi då inte visste var att han var där i syfte att hålla i en "gruppseans" där då "de som lyste mest" skulle få möjlighet att komma i kontakt med sin anhörige. Ingen av oss var ju medveten om huruvida vi "lyste" eller ej men alla ville ju ha kontakt och räckte således upp sin hand. Efter ett tag när han stod med ryggen mot oss svalkandes sin torra strupe sa han ljudligt och nästan med en suck: "JA, JAG SEEER ER!". Va? Han gick genom församlingen och stannade så vid ...oss. Vi satt ju lugnt och stilla precis som övriga....

Dagen har ännu så länge innehållit ett långt besök vid den populära "Pippilekplatsen"! Ikväll blir det samvaro hos några fantastiska vänner.

Massmis med till er också A-M!

Niklas

2011-08-13 @ 14:39:07
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Niina Eonsuu

Hej!

Du har så fina kläder till dina små..spec til Lykke..var köper du dom?Denna klänning var absolut jättesöt..jag är mkt för retro vill ha det till min ditter på 1½år..men kras ekonomi o svårt att hitta sådanna kläder så blir det sällan ngt..Tips?

kramar fam Eonsuu

2011-08-13 @ 15:25:28
Postat av: Carola

Jättefin klänning till en riktigt cool brutta! Gillar din smak på kläder och sådant till barnen.

2011-08-13 @ 16:02:05
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: lena_eriksdotter@hotmail.com

Som vanligt fina bilder med söta barn. Jag tycker allt att Lykke verkligen har lyckats fixa till en mycket cool frisyr. Som en liten virvelvind.

/Lena

2011-08-13 @ 21:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0