KAFFE

Idag gjorde jag en sak jag inte gjort på 5 år. Jag drack kaffe. Det smakade väl inte direkt illa men inte var det den goda drycken jag mindes den som, men det är väl för att jag inte är van längre.
Maken dricker ju nåt billigare blask men jag köpte mig ett eget dyrt paket, holy shit för att uttrycka sig vad kaffepriset stigit på alla år, kaffet jag köpte kostade över 5 euro paketet. Bara därför skall jag dricka upp det och sen, sen lär jag väl vara kaffedrickare återigen. Återfall i kaffe.


Jag köpte en hiskeligt vacker mugg idag också, det kom med en burk och en tesil också. Allt från någon Sagaform designer.
Snyggt var det och dit hällde jag allt kaffepulvret i den där burken.
Det här var dagens "noterat". Men skrattretande nog och riktigt kaffe kinkig som jag är kommer jag inte att dricka kaffe annat än hemma med en macka eller bulle till.






Kommentarer
Postat av: Linda Schneider

Blev helt förälskad i muggen, var tvungen att gå in på svenska sajten Frapp.se och köpa min egen på en gång! Tack för tipset, en så mysig mugg att mysa med under den kommande hösten. Ps, Frapp.se har gratis frakt just nu också, Ds.

2011-08-26 @ 22:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0