BRR KYLA

Kyla kyla, nu är det rejält vinter. I min värld. Tempen kryper ner mog -25 sakta mak. Ingen ryssvinter kanske men nog en rikgit kall Åländsk.
Valentin till ära har jag fått en påse choklad av min man, med mintfylling. Jag älskar mintfylld choklad.
Fast middagen intogs på thairestaurang i staden med min vän Linda. Mötte där en gammal barndomsgranne. Jag har nog inte samtalat med henne på 16 år. Jag var nästans snopen att hon blev så pratglad för många blir ju så där aha, en liten nick på huvudet om man möter en gammal bekant men hon presenterade mig för sin man och allt. Sånt förgyller alltid en dag.


Eftersom det är Valentin drog jag igång en tävling men det går trögt att få igång den men den håller ju ända till 14 mars så ni har tid på er. Imorgon tänker jag slå ut en ny, en kortare tävling så där gäller det att hänga i om man skall delta den pågår bara en vecka. Ni får kika in då om ni är tävlingssugna. Det är ju inte för min skull jag har tävlingar i bloggen ibland utan det är ju för mina läsare och för att förgylla deras bloggläsning hos mig lite ibland med ett eller annat guldkorn. Och EN hel "Valentinkram" i bloggens förra inlägg fick jag. Ni var då inte så kramgoa ändå va? Illa, kramar är både trevliga och mysiga och bra för hälsan, oavsett dag. Ha en fin fortsatt kväll, själv skall jag strax värma en vetekudde och mysa ner mig under täcket. Godnatt!




Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, vilken pik!

Massa kramar!!!!! :)

2011-02-14 @ 23:29:50
Postat av: Toja

Här kommer en lite försenad kram, men det gör att den inte är kommersiell iallafall :) har börjat läsa här med ordning igen, bytt dator och trillade ur blogglivet litegrann, läser nu ikapp :) Fin mage du har :)

2011-02-15 @ 08:30:42
Postat av: wanna

Oj nu får jag dåligt samvete! Den största vändagskramen ever, till dig Anna-Maria!

2011-02-15 @ 09:38:39
Postat av: Emeli - Mamma till Nathalie

Ägnade kvällen åt familjen igår, så blev inget sittande vid datorn.

Här kommer en försenad Alla hjärtans dag Kram till dig :)

2011-02-15 @ 20:19:02
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0