DEN DÄR SNÖN


Den där snön börjar bli jobbig nu. Eller ja, jag längtar till våren o man säger som så, jag är en vår och sommarmänniska. Även barnen har föredragit vår och sommar. Alvin har t.o själv sagt då vi bylsat på oss kläder, tänk när det blir sommar så att man bara kan gå ut i shorts och linne.



En liten skogsväg intill vårat hem där har jag dragit vagn många gånger. Och barnen busat och plockat både blommor kottar och småsten. Där kör heller inte bilar annat än vi någongång ibland då man skall ut mot kyrkogården, dock är den så igensnöad nu så det dröjer länge innan "vägen" är brukbar som genväg.



Och så kan man ha fina blommor vid Lovas grav utan att de fryser ihjäl av kyla och frost. Bara snön nu försvinner så kommer Lova också att få sin sten. Jag har pratat från och till med maken om det och nu har ju graven haft en bra chans att lägga sig så man förhoppningsvis slipper lutande stenar som så många gravar har då många är snabba med att få stenar på plats. Bara våren kommer så, för inte skall hon ha kyrkans kors heller som de ställer ut.
Så jag vill verkligen ha vår av en massa olika anledningar. Fast gravstenen hade jag ju gärna sluppit men när nu livet skulle bli så här får man göra det bästa av det man kan.



Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

A-M: Nu är vi hemma igen. Jag ska läsa ikapp---

"Massmis med"

Niklas

2011-02-05 @ 23:00:45
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Moa

Jag längtar också efter våren... nu börjar snön försvinna här faktiskt, får väl hoppas att det inte kommer mer. kram!

2011-02-06 @ 18:14:46
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0