ARVEGODS

Lite smått och gott och fint finns kvar efter barnen var bebisar och Alvin är den som kom senast med sin 2007 års årgång, har tvättat upp två av hans filtar en Meandi med godisråttor, en med tummen och så har vi den ursöta gamla 70tals mössan med elefanter som jag fyndade på second hand en gång i tiden. Den är jättegullig tycker jag.
Kvar finns ju småsaker att införskaffa åt bebis i magen, som pyjamas utan fötter och med dragkjed, tycker knappar är jobbiga att fiffla med nattetid och den lille hinner ju bli pigg innan jag fått alla knappar på rätt vid eventuellt blöjbyte.


De med fot har mina bara trasslat in sig i, de har dragit upp benen ur foten på pyjamasen och fastnat i själva dräkten därför gillar jag bara de utan fot så kan man ha en socka istället om så är. Det är en fördel med att ha fått barn förut, man har lärt sig vilka kläder och saker man gillar och föredrar framför så mycket annat som säljs.
Mycket är sålt, mycket är använt så jag inte vill använda det, dvs urtvättat och nött och älskat men sen finns det några godbitar som de nedan som bevarats väl.
Nu har jag ju inte visat allt i bloggen som vi ( jag kanske då, min shoppingtoka ) köpt utöver det lilla ni sett, men det finns en del smått och gott.





Den söta mössan med elefanter.


Tummenfilten




Meandi godisråttorfilten, blå/orange.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men åh! Mössan är ju hur söt som helst! Å det andra var oxå fint förstås :) Jag har en hel del efter mina sju barn kvar, men visst är det skoj att köpa lite nytt o fint till lillasyster oxå. Nu har jag gått över tiden fyra dagar...fy sjutton så segt det blir att gå o vänta på att allt ska dra igång ;) Hoppas ni får en bra helg. =)

2011-01-07 @ 20:22:24
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Bitte

Åh va fina saker, jag gillar både mössa och filtar! Tummen är så söt. ^_^

2011-01-08 @ 00:47:46
URL: http://bloggen.fi/paradox
Postat av: Carola

Hihi, sådan där mössa hade jag när jag var bebis, fast en gul... hade en sparkdräkt till... Mina föräldrar hade sparat en otrolig mängd kläder efter mig så mina egna döttrar har fått ärva en massa, jättekul med 70-talskläder, ju!

2011-01-08 @ 11:16:04
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: Tina

Vilken fin header du har gjort! Jag gillar också de där godisråttorna, Lyckeli har en gul body med vita såna på.



2011-01-08 @ 14:43:53
URL: http://www.troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0