CAMPADRE

Godmorgon du mörka vintriga tisdagsmorgon. Igår lyckades jag sänka mitt hopp med att skötväskan skulle nå fram då man började läsa om andra som haft strul med Campadre. Det har varit försenade leveranser, uteblivna leveranser, försenade återbetalningar osv. Nu har jag ju inte betalat ut något åt dem, än för jag tog mitt på faktura då jag tycker det är ganska smidigt förövrigt. Jag skulle ju bli besviken om den inte levererades då jag hunnit "förälska" mig i den. Sedan finns de dom kunder som varit väldigt nöjda med Campadre igen, där allt gått som smort.


Jag kommer ihåg då jag beställde från CdOn första gången, då började jag höra och läsa om samma rykten att en del drabbats av dessa krångligheter de med och när min leverans icke dök upp ett bra tag efter det skulle så var jag lagom trevlig och mailade dom olika länkar jag läst samt berättade att det skulle vara synd om jag fick prata med min advokat sen bouptäckningen med mina föräldrar, efter det kom det där paketet jävligt snabbt kan jag berätta liksom följande paket samt att de mailade tillbaka och ville förklara sig. Nå nu skall jag inte ta ut något tokigt i förskott men visst funderar man ju ibland, men det är klart ibland är ju vissa saker för bra för att verka sanna.


Vissa företag är helt underliga också, innan näthandels verkliga genombrott fyllde min man i en katalog en gång, man skulle få nån liten grej och ett par sockor, men att man automatiskt skulle få en massa jävla sockor varje månad stod det inget uttryckligare om, nå till slut så slutade de skicka sockor för vi fick dem att sluta, istället började det komma en massa jävla fakturor på sockor han aldrig köpt, t.om indrivningsbrev på sockor. Ja man kan bara säga att det var svårt att få dem och sluta men makens moster hade väl ett lagomt trevligt samtal med dem sedan och ja, det slutade komma fakturor sedan och det företaget var inte alls seriöst sedan i slutändan.


Nu är ju både CdOn och Campadre större företag än så (det med sockorna alltså), som har många kunder, man får höra både bra och dåliga erfarenheter, det är ju i och för sig bra det med, det enda man kan hoppas på är att de blir ännu bättre för om Ellos, HM och Anttila och andra stora företag kan driva runt så borde också dessa fixa det galant. För även små mer okända nätshoppar har oftast god kontakt med sina kunder. Lika borde gälla alla.
Nå nu får vi hoppas på att väskan hittar fram bara och att jag slipper bli en missnöjd kund. Om någon annan läser så berätta gärna om era erfarenheter av Campadre.

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Saga och i längtan efter pyret i magen med BF 1/7-2011!

Jag hoppas att du slipper strul och att den dunderfina väska kommer fram till dig :)



Önskar dig också lycka till på förlossningssamtalet idag!

2011-01-18 @ 09:23:42
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0