DAG 26

Dag 26 i 30 dagars bloggtema handlar om Mina rädslor. Innan Lova blev sjuk så var man ju självklart alltid rädd att något skulle hända barnen. Men också att man kanske själv skulle bli drabbad av någonting eller dö, innan barnen var stora nog att ta hand om sig själva. Fast man är medveten om att saker händer så var det ändå sånt man främst var rädd för. Och fortfarande självklart är.
Jag är också rädd att någonting skall hända bebisen i magen eller att något händer vid förlossningen eller efteråt.
Liksom jag är rädd ibland att någonting skall hända Alvin.
Kort och gott så är nog den enda riktiga rädslan jag har, att någonting skall hända som gör att man skiljs från barnen.
Inte så att det hindrar en att leva men det är ännu mer självklart att inte ta någonting för givet längre och att glädjas här och nu åt det man har efter det som vi upplevt och efter förlusten av Lova, vår älskade ängladotter.





Captain Alvin hmm Sparrow kanske?!
Som smitit från att torka sig om munnen.


Kommentarer
Postat av: Kia

Du har så rätt i det du skriver,man har alltid rädslor när det gäller barnen.Oro,oro och rädd för att något ska hända.Däremot tror jag att det har förstärkts på något sätt eftersom vi har förlorat ett barn.När Simons bröder är ute och kör på vägarna så vet dom att så fort dom kommit fram så måste dom skicka ett sms "Framme",det är ju så enkelt och så slipper dom ha mej ringande ofta.Ha en fin dag.Kram Kia

2011-01-06 @ 12:35:33
Postat av: Jessie

Jag ville bara lämna ett litet tassavtryck och beklagar sorgen med eran dotter. Jag har en änglasyster, så jag förstår er sorg!

Må så väl.



/Jessica.

2011-01-07 @ 03:30:23
URL: http://sarakechi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0