NYÅRSPOST

Sovpåsen jag bloggade om förut och den lilla blå bodyn med fiskar på kom igår på nyårsafton. En trevlig postavslutning på 2010.
Många har hunnit gissa i omröstningen också. Angående kläder så lägg inte så mycket vikt vid färger och mönster då ni röstar om ni ser på shoppingen. Jag köper helt enkelt det jag gillar. Någon trodde inte på pojke just för att jag hade en body med jordgubbar men Alvin har ju faktiskt en tröja som är rosa också och han är kille. Jag brukar köpa det jag gillar bara.
( Dock inom kanske någon form av rimlig gräns, puffärm på kille kanske inte ). Och rea är ju ännu roligare att fynda bland.
När man plockar med bebisen småkläder blr det verkligen så där, Är de så här små de är känslan. Och ja det är ju så små de oftast är. Lova mätte 49 cm och Alvin 51 cm, ändå var de bägge så småa tyckte jag. Men fort växer de. Från nyfödda till små rultiga bebisar.






Omlottbody från Duns med fiskar och sovpåse från Millimeter, bägge ekologiska, det är trevligt att fler o fler barnkläder blir ekologiska också.



Alvin i en rosa tröja från Moonkids. Och killar kan vara jättetjusiga i rosa ju.

Kommentarer
Postat av: Linda

Kul med rolig post! Vilken fin body! Letar just nu själv fina omlottbodisar - var har du köpt den?

2011-01-01 @ 15:59:03
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0