SKÖTVÄSKA

Beställde en skötväska från Campadre.fi kampanjerbjudande, en cerise Dadadoo. Jag höll på velade en massa mellan färgerna som fanns, brun, röd, cerise. Brun tänkte jag först, men sen tänkte jag att den kanske är lite tråkig om man skall ha den ett tag, och tog en grann cerise som får lysa upp kärran. Kan ju vara roligt med en annorlunda skötväska/färg än de mörka som oftast finns.


Till Alvin hade jag en vanlig svart, och så hade jag en SkipHop Blossom deluxe som jag sålde sedan. Blir spännande att få hem den här nu, som är både vanlig väska och skötväska i ett.


"Sweetheart är lika mycket en trendig handväska som en praktisk och kompakt skötväska. Väskan är tillverkad i quiltad lack och kan bäras i handen, på axeln eller hängas på vagnen. I väskan finns olika fack, nyckelhållare samt skötbädd. Väskan finns i färgerna svart, vit, rosa, cerise, brun och röd".





Kommentarer
Postat av: Beatrice

Snygg väska jag hade någon vanlig mörkgrön/randig ?? kommer inte exakt ihåg o fina kläder du ska försöka bli av med .

Postat av: Linda

Skit snygg skötväska!!

Vill med ha :P Men undrar lite..undras om den inte slänger o har sig då man hänger den på vagnen? Om nu det där är det enda sättet att hänga den på, som bilden visar? Men skitsnygg var den iaf:D

2011-01-17 @ 12:12:18
URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Postat av: Liindah

Hej.

Ska bara säga att den väskan du köpt är jätte bra. Har en likadan fast jag använde inte den så länge. Den ser väldigt liten ut men det får plats så mycket saker i den. Och sen får man ett långt band till den så man kan hänga den på ett annat sätt på vagnen eller om man vill hänga den på armen =)

Hoppas du blir nöjd med väskan iallafall

2011-01-17 @ 17:31:30
URL: http://tykooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0