TRÖTTKVÄLL

Jag hade en riktig tröttkväll igår. Det tar ut sin rätt att baka bulle i ugnen. Man känner sig inte alls som då man var 23 år och väntade Lova, inte ens som man väntade Alvin vid 26, och även om man inte är lastgammal är man inte en yngre förstagångsmamma heller. Det höll nog MVC med om också. Att det blir tyngre när man blir lite äldre och sedan har man ju barn sen innan. Vi var också till svärmor/farmor på middag och så besökte Alvin och jag Lovas graven, vi tände en marschall för att Alvin ville tända just en sådan. Är fortfarande mycket snö att ta sig fram, men vid graven har det töat lite så man ser lite vad som gömts i snö.


Idag skall vi se vad vi hittar på för kreativt. Det är torsdag och snart helg igen, bara det känns skönt. Och gissa vad det gör på Åland idag? Jo men det snöar. Ovanligt. Snälla snälla solen kom fram och töa bort snön så småmningom, låt snödropparna ploppa upp och låt takdroppet droppa.


Kommentarer
Postat av: Jelly

Det är det jag är lite orolig för nu, även om jag "bara" är 28 och fyller 29. Det blir svårare och man är tröttare. Likaså nätterna uppe med bebisen... :)

2011-01-20 @ 08:32:04
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Iza

Vilken härlig syn på graviditetströttheten! jag är också gravid, men med nr2, och fast att jag "bara" är 24, så är jag så trött så att kudde och täcke har blivit min allra bästa vän!



Din kropp kanske dessutom är i ett annat skick än vad den var innan!



Har ni några namnfunderingar?

kram

2011-01-20 @ 10:19:11
URL: http://www.izarosen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0