FACEBOOKEN

319 personer har hittat till Dolce Bambini på Facebook. Ja det kunde varit sämre, roligt att få se ett ansikte på många av de som följer bloggen. Samtidigt känns det trevligare att få kommunikation där också även om många är lite tystlåtna. Jag skriver kanske inte så mycket där, mest små uppdateringar ibland, men det är ni läsare som också skall komma med tips om vad ni vill läsa, se och veta såklart. Så gilla på och kom med egna ideér ibland.

I september, ett litet tag dit ännu men ändå, så då fyller bloggen 3 år. Inte att jag bloggat i 3 år, jag har bloggat mycket längre, sedan 11 år tillbaka ungefär och främst periodvis, men det blir 3 år här på blogg.se seriöst. Ni andra som bloggar, hur länge har ni bloggat?

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Menar du på samma sida? För totalt har ajg bloggat sen 2009. Men på den jag har nu, dit jag flyttade min blogg har jag bara bloggat någon månad.

Men sen är jag ju "endast" 25 år.. :P

2011-06-30 @ 10:11:33
URL: http://molnflickan.wordpress.com
Postat av: Mia

Ett tips!

När min grabb var liten droppade jag i lite olja i badvattnet en liten stund innan jag tog upp honom.Då var han jätte fin i huden. Utan massa kladd ;)

2011-06-30 @ 11:02:16
Postat av: Hannas pappa

Ja A-M. Den frågan är tyvärr alltför enkel att svara på. Jag kan nästan räkna längden i timmar, minuter, ja faktiskt sekunder....två veckor efter att världen förlorat en av sina vackraste själar 14 okt 2009...

Massmis med

Hannas pappa

2011-06-30 @ 19:23:13
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Lisbeth

Upptäckte när jag kollade att det är ganska precis 4 år. Är inte lika duktig på att skriva som du och många andra, men har upptäckt att familj och vänner som bor långt borta gillar att läsa. så det blir lite och om allt möjligt :)

Sedan har jag en alldeles privat oxå, som ingen, bara jag, läser/skriver. Har den som en dagbok som jag använder när det inre trycket behöver pysa ut, när minnen om rädslor och ångest blir för starka. Eftersom jag har svårt att skriva med papper och penna, använder jag den istället för en gammeldags dagbok. Den har jag haft mycket längre..



:)

2011-06-30 @ 21:34:25
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/.
Postat av: Frida

Jag har följt din blogg ett litet tag, hittade dig via facebook via vänner. Jag beundrar verkligen ditt sätt att skriva och du har en underbar blogg. Har bara bloggat själv i typ ett år. Tror vi har träffats för läääänge sedan oxå. Som sagt, jättefin blogg!

2011-06-30 @ 21:39:22
URL: http://corabellelee.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag har bloggat sedan jan-08...men innan jag skaffade egen blogg skrev jag dagbok på Lunar i många år och den har jag fått i bokform av min äldsta dotter =) Kul att ha kvar =)

2011-07-01 @ 09:43:01
URL: http://esmeralda71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0