APPLES GRUNDARE

Apples grundare Steve Jobs har avlidit. I cancer. Och världen blev en uppfinningsrik människa mindre ännu. Ute är det värsta trista vädret idag, och Lova saknas riktigt riktigt mycket. Om jag blundar hårt så kan jag se hennes ansikte klart framför mig, och den bistra sanningen når mig snabbt när man igen öppnar ögonen. Borta. Obönhörligt och oåterkalleligt borta.



Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Regn och rusk gör ju inte saknaden bättre precis.Kom nyligen hem efter ett vattengympa pass och tårarna rinner oavbrutet av den enorma hjärtesmärtan.Inte blev det bättre när jag såg några av Simons kompisar i badhuset.Då kommer tanken direkt,varför är inte Simon här när dom får vara här???Ärligt talat A-M,det hela är för djävligt.Precis så känner jag här och nu.Krama dina små sötnosar.Kram Kia

2011-10-06 @ 12:44:19
Postat av: Anna-ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Den känslan att varför får de, den kommer vi nog att få ha med oss vid många tillfällen. Man önskar ingen skiten och eländet, men man har också rätt att bli ledsen och bitter ibland. Snart blir det höstlov på Åland, för många skolbarn, men inte för Lova. Det är sådana saker... hon skulle också borda få ha höstlov ju. Som de andra barnen och kompisarna. Och varför får inte hon? Jo för att hon dog i den där evinnerliga j-la skitcancern såklart. Kram tillbaka.

2011-10-06 @ 16:10:23
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0