ULLKAPPOR & SÅNT

Undrar när det hände sist, att jag enkomst bara beställde något åt mig själv i klädväg. Inte alls åt barnen. Svaret måste vara evigheter sedan, tills igår. Då jag hittade en ullkappa jag hoppas att passar hos H&M, en ny handväska i något fuskläder som kommer att lossa "skinn" efter en par gångers användning, en fånig?! pälsmössa i någon fuskpäls, som den hemska människa jag är (tänk på djuren, djuren som lider när det görs riktiga pälsar osv osv). Antagligen lär jag se ut som Tant Hulda 87 år ändå i dessa plagg. Jo, de slank med ett par såna där treggings, leggins, jeggins och snälla VAD är skillnaden melllan dessa byxor? Tell me. Men som sagt, jag hoppas kappan passar, mest av allt. Men högst antagligen INTE. Jag menar, varför skulle den, när man hittar en kappa på 50%.


Kommentarer
Postat av: Therese

Håller tummarna för att den passar när den kommer :) Jag var själv iväg och köpte en kappa på Kappahl förra veckan och den passade perfekt. Kändes så roligt att handla något åt sig själv :)

2011-10-25 @ 10:54:43
URL: http://blogg.mama.nu/kaosmamman
Postat av: marija kulas

Det blir bra!Det är inte kläder som gör dig så underbarsom du är!Erabarn är så sötta och fina och kläderna som du köper är fina!Läser din blogg varje dag.Kram!

2011-10-25 @ 19:07:38
Postat av: Carola

Håller också tummarna att den passar och fuskpäls skall det vara djurvän som jag är.Tror tant hulda blir som en tonåring på nytt jag :)väntar att få se resultatet när du klätt upp dig sen...

Jag tant hulda inte ricktigt 86 ännu men farligt nära vet inte heller vad jag har för leggins eller vad de nu e,skall kolla upp det tror jag.Kram på Dig Anna-Maria.

2011-10-25 @ 20:43:26
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Treggings och jeggins är samma sak, en sorts tights/leggins (leggins=tights) som ser ut som jeans fast i ett mjukt material. De är riktigt sköna tycker jag:)

Kram

2011-10-25 @ 22:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0