JAG VILL INTE

Ibland vill jag vara som den Lilla prinsessan i Bolibompa. " Jag vill inte " säger hon ofta om saker hon inte vill. Just nu är det mycket jag inte vill. Eller mycket jag vill också. Jag vill ha mitt familjeliv tillbaka, jag är redan trött på att andra lever mitt liv åt min familj, sjukhuset är som vårat första hem och vårat eget hem kommer på andra plats. Nu har det varit några lugna dagar, dom har varit guldvärda. Ibland får jag ångest över hela alltihopa och ångest för att jag bloggar också, varför skall jag egentligen göra det för. Men sen kommer känslan igen att jag vill dela med mig åt de som är i samma situationer eller kanske en dag hamnar i den, och letar som jag ibland gör mer information och andra bloggar i samma ämne.

Jag får höra så mycket konstigt ibland så jag blir trött bara av det. Dubbelsuck!

Kommentarer
Postat av: Amanda

jag förstår dig helt till fullo Anna, det gäller o tänka på det lilla extra i vardagen o tänka positivt att allt ordnar sig. fastän jag vet att det inte alls är lätt alla gånger. Kramar

2009-10-26 @ 22:12:41
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ja vilket helvete det är man känner sig förbannad och maktlös många gånger, man kan bara hänga med inte planera och styra över något. Nu två år efter avslutad behandling ser det annorlunda ut, man kan planera och leva igen, men cancern finns alltid närvarande som en oro på axeln, men sista tiden har det faktiskt gått flera dagar utan att jag oroat mig och tänkt så mkt på det. Styrkekramar till er som är mitt uppe i den tuffa kampen!

2009-10-27 @ 11:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0