HUR HAR MAN RÅD

Jag vet att många undrar hur man har råd med så många nya dyra barnkläder men allt handlar om att för mig är det ett intresse,en hobby och att prioritera.
Tex. så röker jag ju inte. Och hur dyrt är inte det att röka ett paket cigaretter om dagen varje vecka. Eller att nödvändigtvis köpa en flaska vin till fredagsmiddagen varje vecka. behöver jag heller inte tänka på då ingen i min familj nyttjar vin (eller jag ens alkohol).
Äta lunch ute varje dag. Köpa fika ute varje dag osv osv.
Alla unnar vi oss våra saker. Jag unnar mig och mina barn barnkläder. Letar gärna fynd bland reor, säljer en del för dessa märkeskläder får man ofta tillbaka en hel del för ute på Tradera och Huuto.
Tex. sålde jag bort Alvins Me&I plyshbyxor och de gick på 1.5 timma på köp nu till 30€ och det var mer än vad jag köpte dom för och eftersom dom inte såldes mer och någon jagade just dessa så var denne person villig att betala detta för dom. Dock trodde jag INTE dom skulle gå 1.5 timma senare efter jag la ut dom och dessutom på köp nu när det fanns ett lägre utrop att börja bjuda på.
Alvins vinteroverall Remu köpte jag på huuto för lite på 60 € helt ny och den har kostat 95€ ny.

Hursomhelst handlar allt om ett intresse. Lite dyrare hobby men ofta blir det inte så dyrt om man letar rea och sedan säljer det plagget, då kan man få tillbaka en slant.
Så nu behöver ni inte fundera mer på det. Jag ligger långt efter många andras shoppingvanor. Speciellt i danska barnklädestråden på Familjeliv. Där skulle de som inte vet, ligga raklånga på golvet o stirra i tak med öppen mun nu. Tillochmed jag förundras över deras inköp ibland. Det handlar garanterat om tusenlappar i veckan ibland. Fast många säljer för lika mycket på Tradera sedan som sagt.
Och jag tycker om att se mina barn i fina kläder. Det är trevligt helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Bodil

Håller med, allt handlar om prioriteringar! Klär jag sonen i massa Villervalla och Nova Star (som jag ju gärna gör) så får jag ju dra ner på något annat. Svårare än så är det ju inte.

2009-01-23 @ 13:59:48
URL: http://telefonsladd.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Så sant som det är sagt..Alla prioriterar på sitt vis o i mitt fall är det oxå handling av barnkläder som hamnar på första plats =)



Trevlig helg!

2009-01-23 @ 14:53:45
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Ia

So true so true. Tycker du är duktig på att fynda.. Jag har inte orken något mer och titta på reor. Så de blir när de blir och ibland hittar jag rätt.. (som fleecejackan).. :-)

2009-01-23 @ 23:33:53
URL: http://gybrant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0