PARKAVSLUTNING

Idag är det en speciell dag, Lova har avslutning i parken. Men inte för terminen utan helt. I höst börjar hon på förskolans 6 årsverksamhet men jämngamla barn i 5-6 års åldern och på avdelningen vi önskade, smultronstugan. Tänk vad speciellt, hon kommer att gå på exakt samma avdelning som hennes egen pappa gjorde i samma ålder. Men nu håller de ju på bygger helt nytt dagis så jag vet inte när de kommer att flytta till det. Det dagiset ligger lite längre bort men nära skolan sedan.

Så idag är det alltså en lite speciell dag och nästans lite, lite sorglig, att Lova skall sluta parken helt. Men eventuellt börjar Alvin i hennes ställe i höst.
Nu skall vi börja fixa oss i ordning för vi måste köpa lite blommor till tanterna i parken också. Lova slipper ta med egen lunchlåda idag eftersom de bjuder på något gott. Det hade dom tydligen gjort igår med. Dom hade fått glass, Dennispinnar så mycket de ville ha. Lova tog tillfället i akt och tryckte i sig flera stycken fick jag veta. Men så nära sommarlovet så må det gå. Jag är inte så sockerhysterisk även om flera glassar kanske var lite i överkant, men som sagt, det är ju hennes sista tid nu i parken. Jag undrar vem som saknar tanterna mest i sommar, Lova eller jag?!

Kommentarer
Postat av: emily

oj vad man märker att barnen blir större när det tillochmed går vidare från dagis! Känns som att det var så långt fram för Englas del men nu är det ju snart dags för henne med :)

2009-05-28 @ 11:34:40
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Stora tjejen!

Är parken ett dagis?



Kram

2009-05-28 @ 17:00:52
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG (B också givetvis) saknar tanterna på parken ännu jag:( Marianne e underbar!!!! Som tur är bor en av mina bästa vänner granne med henne, så jag lär säkert träffa henne igen lite nu o då=)

2009-05-28 @ 23:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0