GRÅTT, REGN & SÖNDAG

Grått, regn och söndag och det blåser mycket. Inget direkt uteväder men visst går det väl men det är mysigare inne just nu.
Imorgon är det dags för Lovas blodprover inför tisdagens Uppsalaresa också. Vi planerar att åka hela familjen men vi får se hur maken i huset mår, han har kännt sig lite konstig och man blir hypokondrisk med mindre när alla pratar om baconfeber och grissjukan. Och ännu mer nu med tanke på Lova. ¨


Jag hade svårt att somna inatt och funderade en hel del på vaccinationen, först skulle Lova inte alls få vaccin sas det, både i Uppsala och här hemma, sen säger en kontaktperson i Uppsala att alla barn på onken hade fått vaccinet. Varför i all världen ger oss ingen korrekt information, jag är trött på att redan i en jobbig situation måsta tjata mig fram, fråga mig fram och dessutom få en massa olika uppgifter. Om alla andra fått vaccinet redan borde Lova också få vaccinet tycker man ju. Jag har inte tänkt så mycket på vaccinet och varit så bekymrad men det börjar bli så uppenbart nu när var och varannan insjuknar. Jag är inte så rädd för min egen skull men jag är rädd för barnens skull och Lova som har lägre motståndskraft nu. För henne kan en sådan här sjukdom vara farligt.


Alvin har jag iallafall inplanerad att vaccinera imorgon så man kommer igång någonstans eftersom det tar 2 veckor innan skyddet börjar verka. Förhoppningsvis klarar han biverkningarna bra. Han reagerade inte på mpr heller förut.

Kommentarer
Postat av: Erica

Allt "hej och hå" med det vaccinerandet sätter ju sprätt i huvet på mig - och vi är alla kärnfriska i grunden - så jag kan inte ens föreställa mig hur det ska funderas och kluras hos er.



Skönt iaf att Lova är lite piggare igen. Vi håller tummarna!!

2009-11-15 @ 13:10:56
Postat av: Hanna

Min äldsta son på 8år fick vaccin i skolan å fick inga biverkningar. Jag fick ta den i veckan i undantagsfall hos alvins bvc.. Jag blev dålig fram mot kvällen å frös inne i kroppen men va varm,skakade och dagen efter hade jag ont i leder å hade feber men en panodil hjälpte väldigt bra å jag ångrar inte att jag tog den

2009-11-15 @ 13:26:06
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: Moa

Jobbigt med massa olika information... Aja, bra att båda barnen får vaccinet nu och hoppas de klarar biverkningarna bra. Med ett barn på cellgifter vill man ju definitivt undvika svininfluensan.



Jag ska också vaccinera mig, främst eftersom jag verkar ha infektionsutlöst astma och då tror jag att sjukdomen blir farligare än vaccinet...

Kram!

2009-11-15 @ 13:39:46
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Lena

Håper da virkelig at Lova får vaksinen sin snart, det er klart at hun må ha den!!! Min datter har jo også dårlig immunforsvar og hun fikk den for 3 uker siden. Vi er jo 5 i familien og alle fikk pga E sin sykdom :)

Her får alle under 10år vaksinen i 2 omganger med 3 ukers mellomrom, vet ikke om det er slik hos dere?



Lykke til og god bedring til Pappsen!



Klem Lena

2009-11-15 @ 14:16:26
URL: http://www.maelca.com/blogg
Postat av: Jenni

Tänker på er!

Vi hejjar på er för fullt!

Många kramar!

Jenni, Eltons mamma

2009-11-15 @ 15:09:58
URL: http://jenni80.bloggsida.se
Postat av: Carina

Tycker det har varit mycket bud överallt ifrån med den här vaccineringen överlag....i skolan får W den imorgon hoppas jag, var meningen att hela skolan sku få men det kom inte tillräckligt...så de har tydligen valt att ge de yngre barnen först (tack o lov får väl jag va självisk o säga) Jag fick själv inga större biverkningar så jag hoppas att W oxå klarar sig. Vi valde att låta henne ta den just för att skydda henne och andra så klart, finns ju såna som inte kan ta den av olika anledningar, nervöst e det ju eftersom de ju redan finns här svinis...o det tar 2 veckor innan vaccinet når effekt sägs det....hoppas ni får klarhet med hur det blir me Lovas vaccin.

2009-11-15 @ 17:01:54
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Jossan

Jag fick sprutan tidigt pga att jag jobbar i vården. Sen fick vår 3-åring på Bvc, han fick ingen reaktion, sen fick vår 7-åring han som varit sjuk han fick hög feber på natten efter, men dagen efter var han som vanligt bara lite trött och frusen samt ont armen. Tycker det är MYCKET konstigt att inte hela er familj fått tidigt för att skydda Lova, min kompis son är färdigbehandlad sedan i juli i år från Leukemi och hela hans familj vaccinerades mycket tidigt pga att han fortfarande har låga värden. Här i Uddevalla har de flesta fått vaccin även de som inte är i riskgrupp eller jobbar i vårdyrken. Konstigt att det ska vara så olika. Men jag tycker att ni ska kräva att hela famijen vaccineras snarast stå på dig! Kram till er!

2009-11-15 @ 18:26:56
Postat av: Anna

Hej. Jag har följt din blogg någon månad nu sedan min kompis tipsade mig. Hennes yngsta 7 1/2 har fått cancer. Han har fått vaccin trots att han är mitt uppe i den sista tuffaste delen av behandlingen. Så klart Lova också ska ha vaccin! Jag fick sprutan för att jag är kroniskt sjuk och jag fick hög feber och frossa en natt och sedan lite ont i armen...

Tänker på er...

Kram Anna

2009-11-15 @ 21:42:44
URL: http://livetbyanna.blogspot.com/
Postat av: Amanda

jag ska vaccinera mig i morgon, dels pga att jag jobbar inom vården och med människor men även för att skydda mig själv. hoppas man klarar biverkningarna bra. Kramar!

2009-11-15 @ 22:28:24
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Isabelles mamma

Vi har som jag redan skrivit vaccinerat oss alla 4..o inga hemska biverkningar har vi fått!



Hoppas ni får må bra nu o shunten funkar så länge den måte göra d..



Kram..



Jag läser ofta din blogg..men kommer inte alltid ihåg o kommentera jag heller :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0