EN GÅNG FÖR LÄNGE SEDAN

En gång för länge sedan var man "ung och vacker". Och levde ett liv nästans utan bekymmer. Dock hade jag hunnit förlora min pappa i cancer vill jag minnas eller precis strax efteråt och visste inte att bara 2 år senare ungefär skulle min mamma åter kämpa mot cancern för andra gången. Jag har levt ett annorlunda liv och prövats hårt vid tidig ålder, inte bara med mina föräldrars död utan även genom min egen sjukdom som fört med sig ryggskada och bekymmer med magen men som idag är hyfsat bra igen jag kan äta nästans allt och fungerar nästans helt som man skall. Första gången jag besökte sjukhuset för min mage var jag 5 år gammal stod det i journalen. En läkare sa många år senare att jag hade nog den största journalen han hade sett iallafall.

Vad mera skall jag berätta om min barndom. Jag hade en nog en relativt trygg och ombonad uppväxt. Ensambarn eftersom jag var yngst i syskonskaran hade alla andra flyttat hemifrån. Blyg, och försiktig och för det mesta utfryst eller mobbad i skolan. Och nu fortsätter mitt liv prövas ännu hårdare, med min dotter som har fått en hjärntumör. Jag borde kanske berätta mer om mig själv ibland i bloggen, lite från mitt liv innan vi bildade familj.
Det finns ju roliga minnen också, självklart. Men också de mindre roliga från en ganska jobbig skoltid.


 

Nykt och städad i vanlig ordning men glad som alltid.

Här har vi hunnit vara tillsammans 1 år av de 10 år vi uppnått, med min man vid sidan av mig.


Kommentarer
Postat av: Majsan

Ja, vad hårt livet är för en del och inte alls rättvist. Jag undrar vad du har för strategier för att orka med allt det tunga och svåra? När man lever i en mardröm som man inte kan vakna ur eftersom man redan är vaken är det tungt. Jag känner djupt för dig och din familj och önskar dig all kraft du behöver för att klara av dagen. En styrkekram från mig!

2009-10-05 @ 09:02:48
Postat av: Toja

Vet du vad?! Jag tror att du besitter en enorm livsglädje och styrka, du är hårt prövad år efter år men står stadigt ändå.

Det är få som klarar det, var stolt över dig själv men var samtidigt extra rädd om dig, se till att du får möjlighet att "vara liten" ibland, gråta, drömma, skratta och prata. Hoppas du har någon som du får luta dig mot ibland.

Det finns alltid en ände på allt elände ... även om den är svår att se.

Förbli den du är och du kommer orka genom hela mardrömmen!

Kram

2009-10-05 @ 18:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0