LÅG TANKEVERKSAMHET

Idag går jag verkligen på lågvarv. Jag orkar typ ingenting känns det som. Men lite trött får man ju vara ibland, trodde jag skulle åka på magsjukan eller nåt då jag hade ont i magen förut. ( Inte bebismagont som när man skall få barn, så ingenting sånt ) Känner mig fortfarande lite småunderlig men förhoppningsvis var det bara lite vanlig magvärk för jag har inte mått illa.  Så det höll på en par timmar och krånglade.
Ni får ursäkta bara att jag är disträ och tråkig. Imorgon är det makens tur att fylla år. Han vill inte alls fylla år och har sagt att han inte vill ha nåt kalas heller, han känner sig totalt omotiverad inför denna födelsedag, och ja jag vet ju hur det känns. Att ha förlorat ett barn är ju ingenting man bara glömmer bort.

Kommentarer
Postat av: Kia

Vilket sammanträffande att din make fyller år samma dag som Simon skulle fylla år.Hälsa honom att det går även tankar till honom när vi "pyntar" vid graven i morgon.Ett extra ljus tänds för Lova och vi kan väl hoppas att Simon firas av de andra änglabarnen och att Lova firar sin pappa.Vi har ibland våra extra jobbiga dagar A-M,men jag hoppas att du mår lite bättre snart.Kram Kia

2011-01-08 @ 16:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0